EKSKLUSIV FORPREMIERE
6. marts 2024 kl. 18:30
 
filmen har premiere i de danske biografer d. 21. marts 2024
JAGTSÆSON 2 - FORPREMIERE
Trænger I til et godt grin, så har ArtSales et forslag, for nu kommer efterfølgeren til publikumssuccesen "JAGTSÆSON"...
 
I "JAGTSÆSON 2 - I MEDGANG & MODGANG" har Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

 
Jagtsæson foto1    Jagtsæson foto2
 
MEDVIRKENDE
Mille Dinesen, Stephania Potalivo, Lærke Winther, Lars Ranthe, Rasmus Botoft og mange flere


UDSOLGT


Jagtsaeson logo
PALADS KØBENHAVN

D. 6. marts 2024 kl. 18:30
 
Pris pr. billet kr. 125,- 

prisen inkluderer moms og alle gebyrer logo maske

BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi en mail der bekræfter at billetterne er taget fra til jer, så I kan sætte kryds i kalenderen. Du hæfter nu for din bestilling.MINIMUMS DELTAGERE & BETALING
Særvisningen for ArtSales' kunder kræver et min. antal deltager, for at vi må gennemfører. 
Vi sender først en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet pga. manglende deltagelse, får du senest besked 1 uger før.


SÆRLIGE KRAV VED KØB AF BIOGRAF-TILBUD
Du skal oplyse et CVR nr. ved bestilling.
Denne særlige betingelse, der kun gælder biograftilbud, er et krav der er stillet fra producenten og Nordisk Film Biografer A/S, så vi kan tilbyde vores kunder de eksklusive forpremiere- og premierevisninger.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadresse og telefonnummer samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen inden kl. 16:00, skal du kontakte os med det endelige antal, ellers hæfter du for det antal du har reserveret.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem pr. mail - allersenest 3 dage før forpremieren.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske
ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44