StarWars logo
THE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo
 
STAR WARS - THE CONCERT SHOW
EN STORSLÅET MUSIKOPLEVELSE!

100 solister, sangere og musikere fra London Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery

Star Wars filmene har udløst en verdensomspændende ”hype”. At opleve den storslåede musik fra filmene live, komponeret af Oscar-vinderen John Williams, er en kæmpe oplevelse for alle Star Wars fans og musikelskere i det hele taget. 

”Star Wars The Concert Show” er et helt specielt live-show, hvor et stort orkester, kor og solister, præsenterer musikalske highlights fra alle filmene og får det til at vokse sammen til et harmonisk hele sammen med animationer og klip fra filmene på kæmpelærred.

Den amerikanske komponist John Williams har vundet 5 Oscars og været nomineret til 49 mere! Med hans mesterværk, soundtracket til Star Wars, skrev han filmhistorie.

Star Wars Concert Show er storslået og meget medrivende oplevelse, der vækker ”Imperiets” verden til live med stor intensitet.
Med den nyeste teknologi vil det 100 mand store Star Wars ensemble, fra det højt ansete London Festival Symphonics, føre publikum på en musikalsk rejse, med highlights fra Star Wars filmene, begyndende med ”Stjernekrigen” fra 1977, fulgt af ”Imperiet slår igen” 1980, ”Jediridderne vender tilbage” 1983, ”Den usynlige fjende” 1999, ”Klonernes angreb” 2002, ”Sith-fyrsternes hævn” 2005, ”The Force Awakens” 2015, ”The Last Jedi” 2017 og ”Episode IX” 2019.
 
Det er altså ikke en hel Star Wars film som vises, men animationer og effekter, som er med til at forstærke det store musikalske mesterværk i en fantastisk koncert.


StarWars logoTHE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo

22. marts 2020 kl. 20:00

(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 464,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 440,-

Ekskl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(inkl. moms & gebyr pr. stk. 605,- / 575,-)SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummerog antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som du returnerer til os underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du har læst betingelserne pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer. Du hæfter derefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne samlet direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før koncerten...
og billetterne er selvfølgelig taget fra til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44