Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
 
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
Max 1.000 publikummer til koncerten.
 
logo maske
 
 
 
StarWars logo
THE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo
STAR WARS - THE CONCERT SHOW
EN STORSLÅET MUSIKOPLEVELSE!

100 musikere, sangere og solister fra London Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery
 
 
Star Wars filmene har udløst en verdensomspændende ”hype”. At opleve den storslåede musik fra filmene live, komponeret af Oscar-vinderen John Williams, er en kæmpe oplevelse for alle Star Wars fans og musikelskere i det hele taget. 

”Star Wars The Concert Show” er et helt specielt live-show, hvor et stort orkester, kor og solister, præsenterer musikalske highlights fra alle filmene og får det til at vokse sammen til et harmonisk hele sammen med animationer og klip fra filmene på kæmpelærred.

Den amerikanske komponist John Williams har vundet 5 Oscars og været nomineret til 49 mere! Med hans mesterværk, soundtracket til Star Wars, skrev han filmhistorie.

Star Wars Concert Show er storslået og meget medrivende oplevelse, der vækker ”Imperiets” verden til live med stor intensitet.
Med den nyeste teknologi vil det 100 mand store Star Wars ensemble, fra det højt ansete London Festival Symphonics, føre publikum på en musikalsk rejse, med highlights fra Star Wars filmene, begyndende med ”Stjernekrigen” fra 1977, fulgt af ”Imperiet slår igen” 1980, ”Jediridderne vender tilbage” 1983, ”Den usynlige fjende” 1999, ”Klonernes angreb” 2002, ”Sith-fyrsternes hævn” 2005, ”The Force Awakens” 2015, ”The Last Jedi” 2017 og ”Episode IX” 2019.
 
Det er altså ikke en hel Star Wars film som vises, men animationer og effekter, som er med til at forstærke det store musikalske mesterværk i en fantastisk koncert.
 


StarWars logoTHE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo

10. januar 2021 kl. 20:00

(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet…………………………....….kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris 620,-)

logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling. 
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44