StarWars logo
THE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo
STAR WARS - THE CONCERT SHOW
EN STORSLÅET MUSIKOPLEVELSE!

100 musikere, sangere og solister fra London Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery
 
 
Star Wars filmene har udløst en verdensomspændende ”hype”. At opleve den storslåede musik fra filmene live, komponeret af Oscar-vinderen John Williams, er en kæmpe oplevelse for alle Star Wars fans og musikelskere i det hele taget. 

”Star Wars The Concert Show” er et helt specielt live-show, hvor et stort orkester, kor og solister, præsenterer musikalske highlights fra alle filmene og får det til at vokse sammen til et harmonisk hele sammen med animationer og klip fra filmene på kæmpelærred.

Den amerikanske komponist John Williams har vundet 5 Oscars og været nomineret til 49 mere! Med hans mesterværk, soundtracket til Star Wars, skrev han filmhistorie.

Star Wars Concert Show er storslået og meget medrivende oplevelse, der vækker ”Imperiets” verden til live med stor intensitet.
Med den nyeste teknologi vil det 100 mand store Star Wars ensemble, fra det højt ansete London Festival Symphonics, føre publikum på en musikalsk rejse, med highlights fra Star Wars filmene, begyndende med ”Stjernekrigen” fra 1977, fulgt af ”Imperiet slår igen” 1980, ”Jediridderne vender tilbage” 1983, ”Den usynlige fjende” 1999, ”Klonernes angreb” 2002, ”Sith-fyrsternes hævn” 2005, ”The Force Awakens” 2015, ”The Last Jedi” 2017 og ”Episode IX” 2019.
 
Det er altså ikke en hel Star Wars film som vises, men animationer og effekter, som er med til at forstærke det store musikalske mesterværk i en fantastisk koncert.
 


StarWars logoTHE CONCERT SHOW
Det kgl danske musikkonservatorium logo

D. 9. april 2022 kl. 20:00

(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet…………………………....….kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris 620,-)


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44