Det kgl danske musikkonservatorium logo
HARRY POTTER LIVE IN CONCERT
EN MAGISK MUSIKOPLEVELSE!

80 musikere, sangere og solister fra Cinema Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery
 
 
”Harry Potter Live in Concert” bliver en magisk aften i musikkens tegn. Med den nyeste teknologi, vil det 80 mand store ensemble fra Cinema Festival Symphonics, under ledelse af den kendte dirigent Stephen Ellery, tage Harry Potter fans med på en musikalsk rejse igennem alle 8 Harry Potter film. 

John Williams, som komponerede musikken til de første 3 film, er også mester for det berømte ”Hedwig’s Theme”, som er blevet til kendingsmelodi for Harry Potter filmene og den lyder fantastisk ”live” med det store orkester og kor, der sammen med flotte animationer og effekter, er med til at forstærke det store musikalske mesterværk og vil sørge for flere øjeblikke med gåsehud i en af Danmarks smukkeste koncertsale d. 9. april 2022.

Er man Harry Potter fan og er man til storslået filmmusik, skal man opleve det her!
 


HARRY POTTER
LIVE IN CONCERT
Det kgl danske musikkonservatorium logo

Lørdag d. 9. april 2022 kl. 16:00

vi tilbyder A-billetter blandt de bedste

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris 620,-)


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44