Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
 
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
Max 1.000 publikummer til koncerten.
 
logo maske
 
 
Det kgl danske musikkonservatorium logo
HARRY POTTER LIVE IN CONCERT
EN MAGISK MUSIKOPLEVELSE!

80 musikere, sangere og solister fra Cinema Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery
 
 
”Harry Potter Live in Concert” bliver en magisk aften i musikkens tegn. Med den nyeste teknologi, vil det 80 mand store ensemble fra Cinema Festival Symphonics, under ledelse af den kendte dirigent Stephen Ellery, tage Harry Potter fans med på en musikalsk rejse igennem alle 8 Harry Potter film. 

John Williams, som komponerede musikken til de første 3 film, er også mester for det berømte ”Hedwig’s Theme”, som er blevet til kendingsmelodi for Harry Potter filmene og den lyder fantastisk ”live” med det store orkester og kor, der sammen med flotte animationer og effekter, er med til at forstærke det store musikalske mesterværk og vil sørge for flere øjeblikke med gåsehud i en af Danmarks smukkeste koncertsale d. 28. marts.

Er man Harry Potter fan og er man til storslået filmmusik, skal man opleve det her!
 


HARRY POTTER
LIVE IN CONCERT
Det kgl danske musikkonservatorium logo

10. januar 2021 kl. 16:00

vi tilbyder A-billetter blandt de bedste

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris 620,-)

logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling. 
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44