Det kgl danske musikkonservatorium logo
 
 THE MUSIC OF HARRY POTTER
HARRY POTTER LIVE IN CONCERT
EN MAGISK MUSIKOPLEVELSE!

80 solister, sangere og musikere fra Cinema Festival Symphonics
Kunstnerisk ledelse: Stephen Ellery


”Harry Potter Live in Concert” bliver en magisk aften i musikkens tegn. Med den nyeste teknologi, vil det 80 mand store ensemble fra Cinema Festival Symphonics, under ledelse af den kendte dirigent Stephen Ellery, tage Harry Potter fans med på en musikalsk rejse igennem alle 8 Harry Potter film. 

John Williams, som komponerede musikken til de første 3 film, er også mester for det berømte ”Hedwig’s Theme”, som er blevet til kendingsmelodi for Harry Potter filmene og den lyder fantastisk ”live” med det store orkester og kor, der sammen med flotte animationer og effekter, er med til at forstærke det store musikalske mesterværk og vil sørge for flere øjeblikke med gåsehud i en af Danmarks smukkeste koncertsale d. 28. marts.

Er man Harry Potter fan og er man til storslået filmmusik, skal man opleve det her!


HARRY POTTER
LIVE IN CONCERT

Det kgl danske musikkonservatorium logo

28. marts 2020 kl. 20:00

(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 605,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 575,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
 

SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummerog antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som du returnerer til os underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du har læst betingelserne pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer. Du hæfter derefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne samlet direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før koncerten...
og billetterne er selvfølgelig taget fra til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44