SVANESØEN
DEN RUSSISKE NATIONALBALLET
SVANESØEN
Den Russiske Nationalballet fra Moskva har og har haft stor international succes. Med de over 30 dansere på scenen, kommer man til at opleve en opsætning af Svanesøen, som den oprindelig var tænkt. En opsætning, der har sikret balletten sin popularitet i mere end 140 år, fra den havde premiere i Moskva første gang.

En eventyrlig handling, smukke kostumer, den så fine musik af Tjajkovskij og ikke mindst dansen, som bliver leveret af nogle af de dygtigste balletdansere fra Rusland. 

Russisk ballet og fremfor alt Svanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I denne klassiske iscenesættelse, bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår.  


Svanesøen flad

Kultur Nordjyske -  Anne Matte Buch der gav 4 stjerner til balletten i 2019 skrev: 

”netop disse kendte Svanesøens markører sad lige i skabet denne gang. Sjældent har man set så flotte fouetteer eller fire knivskarpe svaneunger på rad. Det var der, vi holdt vejret og mærkede suset. Der, hvor det står klart, hvor vanskelig en kunst ballet er. I opsætningen her ville det være en katastrofe, hvis ikke Odette/Odile leverede alt, hvad man kunne ønske sig og mere til og det gjorde årets solist på et niveau, som er sjældent og som gjorde forestillingen værd at se i sig selv”.

I 2020 danser stjernedanseren Luidmila Titova, uddannet fra Bolshoi, rollen som Odette/Odile eller den sorte/hvide svane.

 
MUSIKHUSET AARHUS
18. januar 2020 kl. 19:30

 (vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales A-billetter pr. stk…………………….....…………....kr. 384,-
ArtSales A-billetter pr. stk. ved min. 10 stk….....…….kr. 360,-

Ekskl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(inkl. moms & gebyr pr. stk. 505,- / 475,-)


SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail.
I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du accepterer betingelserne pr. mail.
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44