kglteater logo rgb
THRILLER LIVE I DET KGL. TEATER
Det er et af de mest anmelder- & publikumsroste shows på verdensplan, den ultimative koncerthyldest til ”The King of Pop”, Michael Jacksons musik og dans og det er et fantastisk show med et ekstremt energiniveau og nogle fuldkommen fantastiske sangere og dansere.

Oplev alle de største Jackson 5 og Michael Jackson hits gennem tiden i på en musikalsk rejse gennem Michael Jacksons 40 år lange karriere fra tiden med Jackson 5, til hans utrolige solokarriere.

Det smukke gamle scene på Det Kongelige Teater kommer til at koge!


kglteater logo rgb
GAMMEL SCENE
Foto

Lørdag d. 18. januar 2020 kl. 20:00 - udsolgt
Søndag d. 19. januar 2020 kl. 20:00

(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales A-billetter pr. stk………………………........………..kr. 635,-
ArtSales A-billetter pr. stk. ved min. 10 stk….....….….kr. 595,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer,datoog antal pladserpr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som dureturnerer til os underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du har læst betingelserne pr. mail. Når vi modtager din accept, booker vi pladserne til jer. Du hæfter derefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling


DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, direkte fra arrangøren, men senest 2 uger før koncerten...
og billetterne er selvfølgelig taget fra til dig.
Bestiller du senest d. 30. november 2019, modtager du billetterne inden jul.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44