KONCERT PÅ DOCKEN D. 29. MARTS 2020
 PHIL BATES FRA ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA GIVER KONCERT I DANMARK
 
ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA'S
Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. De har haft hit på hit på” top 20 listen” og mange af dem er blevet klassisk pophistorie.

Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra, har Phil Bates optrådt med ELO-musik i årtier og med utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits, af nogle af de største pop/rock legender tilbage til livet både til gamle og nye fans.

Phils stemme og fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil, sender publikum ”down memory lane” med...

"Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line", ”Evil Woman”, ”Livin’ Thing”,  ”Mr. Blue Sky”, ”Strange Magic”, ”Turn To Stone”, "Sweet Talking Woman" og mange flere.
DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

Søndag d. 29. marts 2020 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 150,- PR. BILLET HOS ARTSALES

Ståpladser til ArtSales særpris pr. stk………………………………….kr. 345,-
Siddepladser til ArtSales særpris pr. stk………………………………kr. 445,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 20,- pr. stk.SÅDAN BESTILLER DU
 
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du skal bekræfte. 
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING

Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.


SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet men senest 2 uger før koncerten og de er reserveret til dig.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44