Corona hensyn
Koncerten er flyttet fra 20. september 2020 til 4. marts 2021.
Alle ståpladser af fjernet for at give mere plads til siddepladserne af hensyn til Corona.
Pga. situationen er der totalt set færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
 
KONCERT PÅ DOCKEN D. 4. marts 2021
 PHIL BATES FRA ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA GIVER KONCERT I DANMARK
 
ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA
Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. De har haft hit på hit på” top 20 listen” og mange af dem er blevet klassisk pophistorie.
 
Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra, har Phil Bates optrådt med ELO-musik i årtier og med utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits, af nogle af de største pop/rock legender tilbage til livet både til gamle og nye fans.

Phils stemme og fremragende guitarspil, støttet af en overordentlig solid omgang trommer og bas, keyboards, sofistikerede harmoni vokaler og karakteristisk violinspil, sender publikum ”down memory lane” med...

"Roll Over Beethoven", "Don't Bring Me Down", "Telephone Line", ”Evil Woman”, ”Livin’ Thing”,  ”Mr. Blue Sky”, ”Strange Magic”, ”Turn To Stone”, "Sweet Talking Woman" og mange flere.
 

 
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 

4. marts 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 150,- PR. BILLET HOS ARTSALES

Ståpladser til ArtSales særpris pr. stk………………………………….kr. 345,-
Siddepladser til ArtSales særpris pr. stk………………………………kr. 445,-
 
Alle ståpladser er fjernet af hensyn til Coronasmitte. Har du allerede købt ståpladser hos ArtSales, får du istedet for tilsendt siddepladser til samme pris.

Priserne er inkl. moms & gebyr 20,- pr. stk.
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender ligeledes en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44