operaen logo
OPERAEN I KØBENHAVN
19. DECEMBER 2019 KL. 17:30
Sissels Jul
SISSELS JUL I OPERAEN KBH
Sissel har en stemme som får floder til at flyder over. Sådan skrev en stor dansk avis i en af sine anmeldelse af en af Sissel Kyrkjebøs koncerter.

I tillæg til stemmen, har Sissel den unikke sceneudstråling som gør, at du som publikum, føler hun synger direkte til dig.
Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne, har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med, såsom Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker. 

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald og julekoncerter, har der været mange af for Sissel. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå.

En dejlig aften med masser af julestemning sammen med Sissel Kyrkjebø, hendes dygtige, internationale musikere og hendes fantastiske fortolkninger af klassiske julesange, soul- og gospelperler.

Sissel turnerer igen i år med sine julekoncerter og vi er så heldige, at kunne tilbyde billetter blandt de allerbedste til koncerten i Operaen torsdag d. 19. december kl. 17:30.operaen logo
OPERAEN
Sissels Jul
19. DECEMBER 2019 KL. 17:30

 (vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet.........................kr. 530,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 15 stk. kr. 515,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail.
I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du accepterer betingelserne pr. mail.
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44