Wallmans har aflyst alle dinnershows frem til og med 29. maj pga. Coronavirus.
Har du købt billetter til et show gennem ArtSales, er du blevet kontantet direkte pr. mail.
I tilfælde af aflysning
Wallmans logoSÆRPRISER HOS ARTSALES
WALLMANS DINNERSHOW
 
CRAZY HUMOR I SÆRKLASSE
 
Når Wallmans åbner dørene igen efter Coronakrisen d. 29. maj, kan du stadig lige nå at opleve dinnershowet CARNIVAL som slutter ved udgangen af juni 2020. I CARNIVAL kan du opleve den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Hun har en personlighed, der fylder hele rummet og som karakteren Peggy Sued, har hun sat gang i lattermusklerne tusinder af publikummer.


DO YOU WANNA ROCK
 
Der bliver ekstra varmt i salen, når den fantastiske amerikansk-canadiske cirkusduo imponerer på to svingende sway poles langt oppe under cirkuskuplen. Et prisvindende nummer, som får hele salen til at holde vejret i spænding.

En aften med international underholding på højt plan med nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Slå dig løs og giv den gas, når vi skruer helt op for et funky Bruno Mars-medley og for Eurythmics’ allerstørste hits.

Tiden går stærkt i byens bedste selskab, men liveshowet slutter med et kæmpe brag, der får taget til at løfte sig, når den samlede artistgruppe går amok i sang, dans og artisteri til de eksplosive toner fra rocklegenderne over dem alle: Queen og We will rock you!
 
 
 
21. august 2020 åbner Wallmans Cirkusbygningen dørene for et helt nyt dinnershow, som du også kan booke nu og sikre dig plads til... og der er altid lidt rabat at hente hos ArtSales.


Invitér dine venner, familie og kollegaer med i Wallmans til en skøn aften. Nyd en lækker 4-retters menu, mens I oplever en række topunderholdende shownumre og et fantastisk sceneshow.
Det er en aften, hvor der er tænkt på det hele!


Wallmans logo

ARTSALES KAMPAGNEPRISER PÅ UDVALGTE SHOWDAGE I 2020
Wallmans særpriserARTSALES SÆRPRISER PÅ ALLE ANDRE SHOWDAGE

Wallmans priser JAN JUN 21

Alle nævnte priser gælder ved min. 6 personer og inkluderer garderobe, Wallmans internationale show, 4-retters Wallmans standardmenu el. vegetar & natklub

Priserne er inkl. moms og Wallmans' servicegebyr på kr. 20,- pr. stk.

 
 
 
OBS!
Ved selskaber på 10 pers. eller flere, anbefaler vi at man forudbestiller drikkevarer, som vil stå klar på jeres borde ved ankomst, da der ellers kan være ventetid på drikkevarer. Forudbestilling af drikkevarer hos ArtSales, skal ske senest en uge før arrangementet.
Priser på drikkevarer kan ligeledes rekvireres hos ArtSalesSALSOVERSIGT
JANUAR - OKTOBER 2020 & JANUAR - JUNI 2021

wallmans salsplan 2020 jan juni


Wallmans logo
PROGRAM


KL. 17:30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Medrivende underholdning i foyeren

KL. 18:00
Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

KL. 18:30
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23:00
Natklub starter for gæsterne til Wallmans Dinnerparty


logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


SÅDAN BESTILLER DU HOS ARTSALES
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, kontaktperson, showdag, kategori og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager hurtigst muligt herefter en ordrebekræftelse, som du returnerer til os underskrevet, skannet pr. mail.
I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail, at du har læst betingelserne.
Når vi modtager din bekræftelse, reserverer vi billetterne til jer.
I hæfter derefter for bestillingen.


RESERVATION
Har I brug for et par dage til at invitere folk, sender du et realistisk antal, som vi reserverer uden binding i nærmere aftalt antal dage, hvorefter vi skal have endeligt antal og proceduren for bestilling følges, som beskrevet ovenfor.


BETALING & BILLETTER
Vi sender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant, når vi kan bekræfte jeres pladser.
Hurtigst muligt efter vi har registreret jeres betaling, sender vi jeres voucher pr. mail. Den bruges som adgangsbillet for alle deltagere og fremvises ved indgangen, hvorefter I anvises jeres borde.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44