Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Wallmans, arrangøren og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud.
Skulle restriktionerne alligevel blive strammet, så vi er nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage hos ArtSales
 
 

Wallmans logo
Det er stadig muligt at få en fantastisk aften i Wallmans og der er altid rabat at hente hos ArtSales.
Det er byens største men nok også mest sikre dinnerparty!
 
SÆRPRISER HOS ARTSALES
WALLMANS DINNERPARTY
 
Invitér dine venner, familie eller kollegaer med i Wallmans til en skøn aften.
Nyd en lækker 4-retters menu, mens I oplever en række topunderholdende shownumre og et fantastisk sceneshow.
Der er tænkt på det hele og er det ikke lige det, vi alle trænger til!?
 
 
SUCCES SHOWET FORTSÆTTER!
Wallmans fortsætter succesen med det 6-stjernede dinnerparty i sæson 2020-21, med musikalske fortolkninger af store kunstnere som Queen, Eurythmics og Lady Gaga med flere og artister på live-instrumenter, masser af dans, humor og imponerende akrobatik. 
 I denne sæson, kommer den charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, også forbi, plus vi skal opleve den tossede komiker, jonglør og akrobat David, der har taget den internationale scene med storm. 
 
Showet slutter som altid med et kæmpe finaleshow, hvorefter I kan nyde en drink og den gode stemning ved eget bord frem til kl. 02:00.
 
 

logo maskeSPAR OP TIL KR. 39,- I FORHOLD TIL LISTEPRIS JANUAR - JUNI 2021

Wallmans pris Jan juni21

 
Alle nævnte priser gælder ved min. 4 personer og inkluderer garderobe, Wallmans internationale show, 4-retters Wallmans standardmenu el. vegetar & natklub når der igen sikkert, kan gøres plads til dans.

Priserne er inkl. moms og alle gebyrerOBS!
Ved selskaber på 10 pers. eller flere, anbefaler vi at man forudbestiller drikkevarer, som vil stå klar på jeres borde ved ankomst, da der ellers kan være ventetid på drikkevarer. Forudbestilling af drikkevarer hos ArtSales, skal ske senest en uge før arrangementet.
Priser på drikkevarer kan ligeledes rekvireres hos ArtSalesSALSOVERSIGT
JANUAR - JUNI 2021

wallmans salsplan 2020 jan juni


Wallmans logo
PROGRAM


KL. 17:30
Dørene til Cirkusbygningen åbnes og I bliver anvist jeres bord i Cirkussalen. 

KL. 18:30
Dinnerparty. Den 4-retters middag serveres og nydes under og mellem shownumrene.

KL. 23:00
Her åbnes der normalt for natklub og dans men pga. Corona er der midlertidigt lukket for dans. Der vil i stedet for være live saxofonist og loungemusik efter showets store finale og I kan fortsætte aftenen ved at nyde drinks og det garanteret gode selskab ved jeres bord frem til kl. 02:00*.


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling sender vi jeres voucher pr. mail, der gælder som adgangsbillet.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44