“Bond”-producenterne udskyder “No Time to Die” med syv måneder.
 
Premieren er allerede blevet udskudt i Kina på grund af den smitsomme coronavirus. Men i resten af verden skulle Daniels Craig sidste film i rollen som James Bond have haft premiere i begyndelsen af april.
Nu vælger James Bond-producenterne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli imidlertid at udvide udsættelsen til hele verden.

“No Time to Die” får altså ikke premiere den 2. april, men derimod på en endnu ukendt dato i november.
Det sker efter verdens største James Bond-website har opfordret til netop en udsættelse af “Bond 25” på grund af frygten for coronavirus, der risikerer at være endnu mere udbredt om en måned – tidspunktet for den oprindelige premiere.

Det er tredje gang, at “Bond 25” bliver udskudt. Agent 007-filmen skulle oprindeligt have haft premiere i oktober 2019, men blev udskudt, da Danny Boyle blev droppet som instruktør.
Herefter var planen en premiere i februar 2020, som siden blev udskudt til april 2020, som altså nu også bliver udskudt.
 
Der er ikke noget at gøre ved det, vi må bare håbe, at det snart er overstået!
ArtSales. dk er selvfølgelig klar med billetter igen, når billetsalget til den nye premieredato åbner.
 
Du kan igen tilmelde dig på vores venteliste til den nye premierevisning, se længere nede...
 
 
PREMIERE
Rykket fra 2. april 2020 pga. Coronavirus
FORVENTET PREMIERE 12. NOVEMBER 2020
JAMES BOND - NO TIME TO DIE
Den 25. film om Agent 007, er en af de hidtil mest ventede film og ArtSales har sikret sig billetter til premieren. 
 
 
Bond er stoppet som aktiv agent hos MI6 og nyder det afslappende liv på Jamaica. Freden bliver dog afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp.
Missionen handler om at finde en kidnappet videnskabsmand, men det hele viser sig af være bedrag. 007 kommer i stedet på sporet af en mystisk skurk, som er bevæbnet med en farlig ny teknologi.   
Daniel Craig vender tilbage som Bond for femte og sidste gang. 
 
 

007 logo hvid

PALADS BIO KØBENHAVN
 & NORDISK FILM BIO AARHUS C

Forventet premere 12. november 2020
 

Pr. billet kr.........
endnu ukendt.
 
 
Gør det nemmere på dagen...
 
Tilkøb:
Lille Gufbillet til popcorn & drikke kr. 40,-
Stor Gufbillet popcorn & drikke kr. 50,-
 

MASKE 
 
 
VENTELISTE
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KOMME PÅ VENTELISTEN: TILMELD
 
Send navn og evt. firmanavn, adresse, tlf. nr. og antal billetter til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.k, så registrerer vi dig på ventelisten og sender dig en mail, når vi er klar med den nye premierevisning i København og Århus
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerkontaktperson, og antal billetter pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som du returnerer til ArtSales underskrevet, skannet pr. mail, eller bekræfter med et ok pr. mail til din kontaktperson.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 BETINGELSER, BETALING & BILLETTER
Fra d. 10. marts, når billetsalget starter, sender vi en faktura pr. mail. Fakturaen er samtidig en bekræftelse på, at du har fået dine ønskede billetter, men kræver at du betaler netto/kontant.
Når vi har registreret jeres betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem pr. mail. Vi modtager billetterne samlet tæt på premieren og senest 3 dage før, men de er reserveret til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44