Corona hensyn
Koncerten er flyttet fra 17. oktober 2020 til 9. maj 2021.
Alle ståpladser af fjernet for at give mere plads til siddepladserne af hensyn til Corona.
Pga. situationen er der totalt set færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
 
 
Gilbert logo
KONCERT PÅ DOCKEN D. 9. MAJ 2021
 
GILBERT O' SULLIVAN
Når den irske hitmager fra 70erne Gilbert O’Sullivan kommer tilbage til Docken i København d. 9. maj 2021, bliver det med sit intime solo show. 

Gilbert O’Sullivan skrev under på sin første pladekontrakt i 1967 og har lige siden skabt en række internationale hits. Gennem årene har han leveret 16 plader der er gået ind på Top 40 og har desuden haft 6 hits som nr. 1.

Med afsæt i en af de mest kreative og kommercielt succesrige perioder i sin karriere, nåede hans seneste studiealbum fra 2018 ” Gilbert O’Sullivans” top 20, så han kan virkelig stadig!
Til intimkoncerten i Docken skal vi både høre alle de gamle ørehængere som ‘Alone Again Naturally’, ‘ Clair ‘og’ Nothing Rhymed ‘ og nye sange.DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

9. maj 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 100,- HOS ARTSALES

Siddeplads gulv listepris kr. 595,-
ArtSales særpris kr. 495,- 

Prisen er inkl. moms og gebyr kr. 20,-


MASKE


SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du skal bekræfte. 
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.


SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet men senest 2 uger før koncerten og de er reserveret til dig.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44