Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Docken, City Concerts og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Skulle restriktioner gøre, at vi er nødsaget til helt at aflyse, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage hvis du køber billetterne hos ArtSales
 
 
Gilbert logo
KONCERT PÅ DOCKEN D. 16. OKTOBER 2021
 
GILBERT O' SULLIVAN
Når den irske hitmager fra 70erne Gilbert O’Sullivan kommer tilbage til Docken i København d. 16. oktober 2021, bliver det med sit intime solo show. 
 
Gilbert O’Sullivan skrev under på sin første pladekontrakt i 1967 og har lige siden skabt en række internationale hits. Gennem årene har han leveret 16 plader der er gået ind på Top 40 og har desuden haft 6 hits som nr. 1.
Med afsæt i en af de mest kreative og kommercielt succesrige perioder i sin karriere, nåede hans seneste studiealbum fra 2018 ” Gilbert O’Sullivans” top 20, så han kan virkelig stadig!
Til intimkoncerten i Docken skal vi både høre alle de gamle ørehængere som ‘Alone Again Naturally’, ‘ Clair ‘og’ Nothing Rhymed ‘ og nye sange.DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

16. oktober 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 100,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris siddeplads gulv....kr. 495,- 


Normalpris siddeplads kr. 595,-
Ståpladserne til koncerten er fjernet, for at give mere plads til siddepladserne af hensyn til evt. Coronavirus
Priserne er inkl. moms & gebyr 20,- pr. stk.
 
 
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44