Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Docken og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes eventuelle påbud og anmodninger.
Ståpladserne er fjernet for at gøre mere plads til siddepladserne, så alle kommer til at sidde, se og høre fantastisk!
 
 
 
Suzi quatro logo

KONCERT PÅ DOCKEN D. 19. SEPTEMBER 2021
 
SUZI QUATRO
Suzi Quatro er en af de mest succesfulde kvindelige bassister nogensinde. Som singer-songwriter, multi-instrumentalist og skuespillerinde, er hendes indflydelse at mærke gennem generationer.
Det bliver en ære at få hende til København!


1974 var hendes største år med monsterhitsene "Devilgate Drive" og "The Wild One", i sidstnævnte fortalte hun kort sin egen historie om den lille, vilde pige, som ikke ville dikke-dikke og strikke, men spille rock og rul og gå i byen med drengene.

Senere fik hun kæmpehittet ”If You Can’t Give Me Love” og i hjemlandet USA, ”Stumblin In” en duet med Chris Norman, daværende forsanger i Smokie.

Selv efter så mange år, bliver hun ved med at overraske live og med sin karakteristiske hæse stemme, nå langt ud over scenekanten. 
 
Der skal rockes i Docken d. 19. september!
 
 

Suzi quatro logo
DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

19. september 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 100,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris siddeplads gulv kr. 495,- 


Normalpris siddeplads kr. 595,-
Inkl. moms & alle gebyrer logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44