f. BOB GELDOF

KONCERT PÅ DOCKEN D. 30. OKTOBER 2020
 
BOOMTOWN RATS M. BOB GELDOF
The Boomtown Rats med Bob Geldof i spidsen, kan opleves i Docken København, når bandet tager på Europatourné i oktober 2020. 

Bob Geldof i sig selv er et ikon. Det var ham der dannede bandet i 1975 og blev en del af den begyndende new wave-retning. De slog igennem i 1978 med singlen "Like Clockwork" og albummet ”A Tonic for the Troops”, men deres mest kendte og stadig stort spillede hit er "I Don't Like Mondays". 

I 1982 spillede Bob Geldof hovedrollen som Pink i Pink Floyds The Wall og i midten af 1980'erne stod han i spidsen for velgørenhedsbandet Band Aid, som især er kendt for singlen ”Do They Know It’s Christmas”. Foruden sin rolle som frontfigur for Boomtown Rats, har han også stået i spidsen for de kendte ”Live 8” koncerter sammen med Bono fra U2.

Sammen med Garry Roberts, Pete Briquette og Simon Crowe er Bob Geldof klar til at give publikum en oplevelse de aldrig glemmer med en helt eminent liveperformance.Boomtown Rats Logo
DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

30. oktober 2020 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 130,- HOS ARTSALES

Listepris siddeplads gulv listepris kr. 595,-
Listepris ståplads kr. 495,-

ArtSales særpris siddeplads gulv kr. 465,-
ArtSales særpris ståplads.............kr. 365,- 


Priserne er inkl. moms og gebyr kr. 20,-


MASKE


SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du skal bekræfte. 
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.


SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet men senest 2 uger før koncerten og de er reserveret til dig.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44