KONCERT I DOCKEN 22. MAJ 2022
 
Koncerten er flyttet fra Forum til Docken og den billet du tidligere modtaget, gælder nu til koncerten i Docken d. 22. maj 2022.
 
SWEET & SLADE
 
SLADESWEET
 
Da de 2 legendariske bands Sweet & Slade sidst gav koncert i København i Docken, var publikum ellevilde og de 2 bands elskede det!

Der har været nogle "bump på vejen" med sygdom etc. men d. 22. maj 2022 er det være ganske vist, de kommer tilbage til et brag af en dobbeltkoncert med alle de gamle hits. De glæder sig mere end nogensinde!

Når Slade går på scenen er det "glamrock" når det er bedst.
Sweet var teenagepigernes favorit i starten af 70’erne. De gik fra det poppede over i rocken og har haft stribevis af tophits.

Der er næsten garanti for en god aften, når Sweet & Slade går på scenen sammen i Docken.
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 

22. maj 2022 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 130,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris ståplads kr. 365,- UDSOLGT!
ArtSales særpris siddeplads kr. 465,-  UDSOLGT!

 
Normalpris ståplads kr. 495,- og siddeplads kr. 595,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrerlogo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44