Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Docken og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes eventuelle påbud og anmodninger.
Ståpladserne er fjernet for at gøre mere plads til siddepladserne, så alle kommer til at sidde, se og høre fantastisk!
 
 
 
KONCERT I DOCKEN 22. OKTOBER 2021
 
SWEET & SLADE
 
SLADESWEET
 
Hele Docken kogte, da de 2 legendariske Sweet & Slade sidst gav koncert i Docken i 2019. Publikum var ellevilde og de 2 bands elskede at være der.
Den nye koncert er blevet flyttet 2 gange pga. Corona, men fredag d. 22. oktober 2021, skulle det være ganske vist. Det bliver et brag af en dobbeltkoncert, medalle de gamle hits og de glæder sig mere end nogensinde!

Når Slade går på scenen, er det "glamrock" når det er bedst.
Sweet var teenagepigernes favorit i starten af 70’erne. De gik fra det poppede over i rocken og har også haft stribevis af tophits 

Der er næsten garanti for en god aften, når Sweet & Slade igen går på scenen sammen i Docken.

 

DOCKEN KØBENHAVN

Færgehavnsvej 35

22. oktober 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 130,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris siddeplads gulv kr. 465,-

 
Normalpris siddeplads kr. 595,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
 
 
 
 
logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44