Docken logo

SWEET & SLADE
Sidste koncert var en kæmpe succes og Sweet og Slade elsker at optræde sammen i Danmark, så d. 28. oktober 2023 kommer de to bands tilbage til Docken i København.
 
Når Slade går på scenen er der er lagt op til fest, farver og glamrock. Slade har haft 23 giganthits, blandt andet Cum On Feel The Noize og Coz I Luv You og så er der selvfølgelig Merry Christmas Everybody, som spilles overalt i verden – også når det ikke er jul. Det er glamrock, når det er bedst!
Sweet var teenagepigernes favorit i starten af 70’erne. Sweet gik fra det poppede over i rocken, og har haft en lang række tophits såsom Poppa Joe, Block Buster, Hellraiser, Ballroom Blitz, Teenage Rampage og ikke mindst Fox on the Run og de elsker stadig at spille og optræde.

Vi lover endnu en god aften når Sweet & Slade igen går på scenen sammen i Docken.
 

Der er taget gode siddepladser og ståpladser fra til ArtSales, som vi tilbyder vores kunder med rabat...


Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 

28. oktober 2023 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 100,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris ståplads....kr. 495,-
ArtSales særpris siddeplads kr. 595,-

Normalpris ståplads kr. 595,- og siddeplads kr. 695,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer


Står en kategori med lys grå betyder det desværre at den er udsolgt

 

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44