UDSOLGT
DR Koncerthuset logo

DR’S KONCERTSAL TV-BYEN
 
HANS ZIMMER & OTHERS
D. 10. marts 2020, vil Hollywood Symphonic Orchestra & Choir og flere Broadwaystjerner, fremføre de mange mesterlige filmscores i DR’s Koncertsal i TV-byen

Det bliver en musikalsk rejse og stor aften i filmmusikkens tegn med Hans Zimmers og andre store filmkomponisters helt store prisvindende værker, fra film som ”Løvernes Konge”, ”Pirates Of The Caribbean”, ”Gladiator”, ”The Dark Knight”, ”Inception”, ”Interstellar” og mange, mange flere. 

Hans Zimmer har gennem karrieren brugt Ennio Morricone som inspiration og forbillede i mange af hans værker samt tilgang til et filmprojekt, hvor han på samme måde har komponeret musikken, inden filmen er blevet optaget, hvilket også var tilfældet med ”Gladiator”. Hans Zimmer har vundet et utal af priser for hans filmmusik, og senest blev han nomineret til en Oscar for musikken til Christopher Nolan´s ”Dunkirk”.

Det bliver en af de helt store aftener med filmiske mesterværker fra filmhistorien, som både musikelskende børn, voksne og filmentusiaster vil elske.


 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat

DR KONCERTSALEN I TV-BYEN
10. marts 2020 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 30,- pr. stk.
(listeprisen hos andre udbydere er kr. 625,-)

 
 
logo maske


SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne samlet direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før koncerten...
og billetterne er selvfølgelig taget fra til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44