bonnietayler logo
 
BONNIE TYLER I DOCKEN
Total Eclipse of the Heart - It's a Heartache - Holding Out For A Hero og mange, mange flere…

Bonnie Tyler gæstede Docken til et brag af en koncert i foråret 2022. Koncerten var en kæmpe succes, publikum var ellevilde og Bonnie Tyler elskede det, så lørdag d. 25. marts 2023 er hun tilbage og igen bliver det en sand hitparade og en aften med masser af nostalgi, når den stadigt smukke Bonnie Tyler gæster Docken.

DOCKEN KØBENHAVN
Færgehavnsvej 35

25. marts 2023 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00


SPAR KR. 100,- HOS ARTSALES

ArtSales særpris ståpladser kr. 495,-


Normalpris ståplads kr. 595,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer

 
 

logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44