Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Eventyrteatret og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes eventuelle påbud og anmodninger.Eventyrteatret logo
EFTERÅRSFERIEN 2021
ROBIN HOOD I TIVOLI
Til oktober og i efterårsferien 2021, præsenterer Eventyrteatret deres helt nye familiemusical ”Robin Hood” i Glassalen i Tivoli.
Da hele forestillingen er flyttet fra 2020 pga. Corona og kunder som allerede havde bestilt, er flyttet med, er der begrænset antal men som altid med lidt rabat via ArtSales...
 
Legenden om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, er et af verdens mest kendte og elskede eventyr blandt både børn og voksne. I Eventyrteatrets nye version bliver det udødelige eventyr fortalt på en måde, ingen har oplevet før! Glæd dig til efterårets magiske musical i Glassalen!
På vej til forestillingen bliver publikum modtaget af Den Eventyrlige Parade, som også underholder i pausen på pladsen foran Glassalen.
Ta' børnene med i Tivoli og oplev, hvorfor de unge talenter fra Eventyrteatret syv år i træk, er blevet kåret til "Bedste Børneteater" af Børn i byen.
I efterårsferien giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli og "Robin Hood" er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år. 
Der er simpelthen lagt op til en herlig dag i Tivoli for hele familien!
 


Tivoli logo
GLASSALEN
 
10. oktober kl. 15:00 - udsolgt
16. oktober kl. 12:00 & 15:00
17. oktober kl. 12:00 & 15:00
23. oktober kl. 12:00 & 15:00
24. oktober kl. 12:00 & 15:00
 
ArtSales pris pr. O-billet kr. 365,-
ArtSales pris pr. A-billet kr. 325,-

Prisen er inkl. moms alle gebyrer
(normalpris kr. 395,- & kr. 355,-)
 

OBS!
I Tivolis åbningstid, gælder billetterne ligeledes som entre til Tivoli.

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44