Eventyrteatret logo
EFTERÅRSFERIEN 2021

ROBIN HOOD I TIVOLI
Til oktober og i efterårsferien 2021, præsenterer Eventyrteatret deres helt nye familiemusical ”Robin Hood” i Glassalen i Tivoli.
 
Legenden om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, er et af verdens mest kendte og elskede eventyr blandt både børn og voksne. I Eventyrteatrets nye version bliver det udødelige eventyr fortalt på en måde, ingen har oplevet før! Glæd dig til efterårets magiske musical i Glassalen!
 
På vej til forestillingen bliver publikum modtaget af Den Eventyrlige Parade, som også underholder i pausen på pladsen foran Glassalen.
 
Ta' børnene med i Tivoli og oplev, hvorfor de unge talenter fra Eventyrteatret syv år i træk, er blevet kåret til "Bedste Børneteater" af Børn i byen.
 
I efterårsferien giver teaterbilletten fri adgang til Halloween i Tivoli og "Robin Hood" er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år. 
 
Der er simpelthen lagt op til en herlig dag i Tivoli for hele familien!
 


Tivoli logo
GLASSALEN
 
10. oktober kl. 15:00
16. oktober kl. 12:00 & 15:00
17. oktober kl. 12:00 & 15:00
23. oktober kl. 12:00 & 15:00
24. oktober kl. 12:00 & 15:00
 
ArtSales pris pr. O-billet kr. 365,-
ArSales pris pr. A-billet kr. 325,-

Prisen er inkl. moms alle gebyrer

OBS!
I Tivolis åbningstid, gælder billetterne ligeledes som entre til Tivoli.

logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING 
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før forestillingen og de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44