Hensynet til Coronasmitte
Det Kgl. Teater, arrangøren og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
 Skulle der komme retningslinjer som gør at vi er nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage.
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 

logo maske
 
 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
 logo hvid
JETHRO TULL I OPERAEN
JETHRO TULL & IAN ANDERSON

De er et unikt miks af hard rock, blues og gådefulde tekster, fremført af den karismatiske forsanger Ian Anderson, som kendt for at spille sin tværfløjte stående på ét ben. Deres mest berømte album er “Benefit”, “Aqualung”, “Thick As A Brick”, “Living In The Past” og ”Crest of a Knave”. Sidstnævnte vandt i 1989 en amerikansk Grammy i kategorien ”Best Hard Rock Album”. En lidt mærkelig kategori at vinde i, mente mange, herunder Metallica, der følte sig som favoritter til at vinde prisen. Men Jethro Tull løb altså med prisen!

I dag, efter 40 millioner solgte albums og over 2000 koncerter, heraf næsten 40 i Danmark, er det stadig Ian Anderson det står for den musikalske totalunderholdning… og denne gang gør han det i Operaen i København d. 25. oktober 2020.

 

 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
logo hvid
25. oktober 2020 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet.......................kr. 695,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 8 stk. kr. 650,-
 
Prisen er inkl. moms & kr. 25,- i gebyr pr. billet

 
MASKE


SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du skal bekræfte. 
Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.


SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet men senest 2 uger før koncerten og de er reserveret til dig.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44