Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Både Operaen og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Vi beder jer kunder om det samme, så skal det hele nok gå.
 
 

logo maske
 
 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
 logo hvid
JETHRO TULL I OPERAEN
JETHRO TULL & IAN ANDERSON

De er et unikt mix af hard rock, blues og gådefulde tekster, fremført af den karismatiske forsanger Ian Anderson, som kendt for at spille sin tværfløjte stående på ét ben. Deres mest berømte album er “Benefit”, “Aqualung”, “Thick As A Brick”, “Living In The Past” og ”Crest of a Knave”. Sidstnævnte vandt i 1989 en amerikansk Grammy i kategorien ”Best Hard Rock Album”. En lidt mærkelig kategori at vinde i, mente mange, herunder Metallica, der følte sig som favoritter til at vinde prisen. Men Jethro Tull løb altså med prisen!

I dag, efter 40 millioner solgte albums og over 2000 koncerter, heraf næsten 40 i Danmark, er det stadig Ian Anderson det står for den musikalske totalunderholdning… og denne gang gør han det i Operaen i København. Det bliver stort!
 
 
Hilsen fra Ian Anderson videohilsen
 
 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
logo hvid
11. september 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet.......................kr. 695,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 8 stk. kr. 650,-
 
Prisen er inkl. moms & kr. 25,- i gebyr pr. billet

 

 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44