GLASSALEN I TIVOLI
16. MAJ 2022
 
TINA TURNER SHOW I TIVOLI
What’s Love Got To Do With It er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation. 

Et internationalt show og en fejring af Tina Turners lange og imponerende karriere. Det er en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastiske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Kendt fra "Whitney", The Voice, X Factor) supporteret af et ti mand stort live band samt kor og dansere.

Tina Turner er ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Elesha Pual Moses leverer Tina Turner 100% på overbevisende vis, hele vejen igennem showet. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er fantastisk og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

What’s Love Got To Do With It, har leveret en total udsolgt debutturne i Storbritannien i 2019. I 2021 kan Tina Turner fans i Danmark glæde sig til et brag en koncert med de største hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere fremført af det ti mand store live band, dansere, kor og talentfulde Elesha Paul Moses i front. Glassalen i Tivoli kommer til at koge! TinaTurner logo mørk
GLASSALEN TIVOLI 
Glassalen logo
 
16. maj 2022 kl. 20:00

Der er blevet frigivet gode A-billet pladser (ikke bag søjler) til ArtSales på...
rk. 15 & 16 på sidetribunerne udsolgt
rk. 17 midt for udsolgt
rk. 18 & 19 midt for udsolgt
...som vi tilbyder vores kunder til "late-sale pris"

ArtSales late-sale pris pr. A-billet…………...….…….kr. 245,-

Priserne er inkl. moms alle gebyrer.
normalpris kr. 560 + adm.gebyr
 
 

 logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 5 dage før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44