Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
 
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
Der er plads til max 1.800 publikummer til koncerten
 
logo maske
 
DISCO TANGO GRAND PRIX GALA
Kan du lide den gang da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? 
Hvis ja, er Disco Tango Grand Prix Gala showet med garanti også dig!
 
Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse med skønne ørehængere og legendariske øjeblikke, som vi alle husker fra mere end 50 års Grand Prix historie.

Holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig vilde med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry, sørger for en festlig Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af ingen ringere end Henrik Krogsgaard.

Der lagt op til en skøn og glad aften, næsten "kult" og man må meget gerne synge med - det bliver nok svært at lade være!
 
 
 
FALKONER SALEN
12. november 2020 kl. 20:00
(vi tilbyder A-billetter blandt de bedste)

ArtSales særpris pr. A-billet kr. 505,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 475,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris kr. 520,-)
 
logo maske
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44