Eventyrteatret logo
 
DET MAGISKE JULEBÅND
Eventyrteatrets juleforestilling Det Magiske Julebånd i Tivoli Glassalen...

Forestillingen er flyttet fra 2020 pga. Corona og de allerfleste kunder der havde booket, har valgt at "flytte med". Det betyder også at der ikke er så mange billetter, men ArtSales har sikret sig lidt og selvfølgelig også som altid med lidt rabat uanset mængde. Så det er bare om at få reserveret nogle billetter til årets skønne juleforestilling for hele familien i Glassalen i Tivoli. 


I den juletravle Nisseby er de voksne nisser verdens bedste til at lave Julemandens røde gavebånd. Til gengæld er de knap så gode til at være sammen med deres børn. 

En morgen er alle byens børn pist forsvundet. På magisk vis er de forsømte nissebørn havnet helt ude i Ingenmandsland, hvor de eventyrlige lysalfer holder til. 
Finder forældrene deres nissebørn inden jul? Og hvad er lysalfernes helt særlige magiske evner?... kom og se og få samtidig en dejlig dag i Tivoli op til jul. ArtSales råder over et begrænset antal A-billetter, som vi tilbyder vores kunder med rabat.
 


Tivoli logo
GLASSALEN
 
28. november kl. 14:00
4. december kl. 12:00
5. december kl. 12:00
5. december kl. 14:00 - udsolgt
11. december kl. 12:00
12. december kl. 12:00 - udsolgt
12. december kl. 14:00
18. december kl. 12:00
19. december kl. 14:00
 
ArtSales særpris pr. A-billet kr. 240,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer

OBS!
Billetterne gælder samtidig som entre til Tivoli


logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem allersenest 2 uger før forestillingen.
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44