Musikhuset logo
 
NYTÅRSKONCERT m. SCHöNBRUNNS
Rigtig nytårskoncert i Musikhuset Aarhus 19. januar 2021.

Kun Wiens dygtigste musikere og sangsolister får lov at optræde med Schönbrunns Slotsfilharmonikere, når de turnerer med et repertoire hentet fra den verdensberømte nytårskoncert, som i 60 år er blevet sendt på TV nytårsdag verden over.

Schönbrunns orkester turnerer hvert år i Japan, Australien, USA, Sydamerika og Rusland og alle steder er koncerthusene og anmelderne enige:  Ingen spiller wienermusik så vidunderligt som wienermusikere.

Det er unikt og enestående at få besøg af Schönbrunns Slotsfilharmonikere, som er eftertragtede og beundrede over hele verden. 
Ganske få koncerthuse i Skandinavien er så heldig at få besøg under denne turné og publikum kan glæde sig til at nyde de helt store klassikere, som man kender fra TV nytårsdag når orkestret giver koncert i Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset. 

Traditionen tro sluttes koncerten af med Radetzky-Marchen, som får publikum til taktfast at deltage under ledelse af ensemblets dirigent. 


 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat

MUSIKHUSET AARHUS
19. januar 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 30,- pr. stk.
(listeprisen hos andre udbydere er kr. 625,-)

 
logo maske


SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne samlet direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før koncerten...
og billetterne er selvfølgelig taget fra til dig.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44