Folketeatret logo

BODILPRISEN 2020
 Danmarks ældste filmpris uddeles i år lørdag d. 29. februar 2020
BODILPRISEN 2020
2020-udgaven af Danmarks ældste filmpris Bodilprisen, bliver et storslået gallashow på Folketeatret i København og du kan komme med hvor Danske Filmkritikere byder velkommen til en meget festlig aften. 

Skuespiller Jesper Groth, kendt fra DR-serierne Klaphat og Parterapi samt Sygeplejeskolen, bliver årets vært og vil fører både publikum og nominerede sikkert gennem aftenen.
 
Det er en aften hvor filmårets dygtigste inden for dansk og international film bliver hyldet.
Der er tale om et historisk tæt felt, hvor hele fire film må deles om topscorerværdigheden til Bedste Danske Film, med hver fire nomineringer.
Tre af topscorerne, debutanten Rasmus Kloster Bros Cutterhead, Michael Noers Før frosten og May el-Toukhys Dronningen, er blandt andet i spil til en Bodil. De er nomineret sammen med Frederikke Aspöcks De frivillige og Frelle Petersens Onkel.

Trine Dyrholm kan slå rekord igen!
Hos kvinderne har Trine Dyrholm mulighed for at udbygge sin egen Bodil-rekord, da hun er nomineret for 12. gang, denne gang for Dronningen.

I den mandlige kategori kan Jesper Christensen tage sin femte Bodil med hjem, han er nomineret for Før Frosten. 

Se alle nomineringer her BODILPRISEN 2020
 

 
 
BodilLogo

PROGRAM
18:30
Dørene åbner og der er velkomstdrink

20:00
Awardshow og prisuddelingerne

22:30
Showet slutter og der er efterfest på Folketeatret med Bodilkage sammen med alle vindere og nominerede. Baren er selvfølgelig åbnet til efterfesten. 


 
 Folketeatret logo
Nørregade 39, 1165 København K 
 
ArtSales særpris pr. billet.....................kr. 440,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
(Normalpris kr. 480,-)

logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


SÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING & BILLETTER

Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 2 dage før showet, men de er reserveret til dig. 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44