MUSIKHUSET AARHUS
24. FEBRUAR 2021
TINA TURNER TRIBUTE - MUSIKHUSET
What’s Love Got To Do With It er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation. 

Et internationalt show og en fejring af Tina Turners lange og imponerende karriere. Det er en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastiske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Whitney, The Voice, X Factor) supporteret af et ti mand stort live band samt kor og dansere.

Tina Turner er ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Elesha Pual Moses leverer Tina Turner 100% på overbevisende vis, hele vejen igennem showet. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er fantastisk og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

What’s Love Got To Do With It, har leveret en total udsolgt debutturne i Storbritannien i 2019. I 2021 kan Tina Turner fans i Danmark glæde sig til et brag en koncert med de største hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere fremført af det ti mand store live band, dansere, kor og talentfulde Elesha Paul Moses i front.


ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat
 

TinaTurner logo mørk
Musikhuset logo
 
24. februar 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet…………...….…………….kr. 530,-
ArtSales pris pr. A-billet ved min. 10 stk……..……..kr. 490,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
(normalpris kr. 575,-)
 
 
 
logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING 
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44