Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 7 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen. Flyttes arrangementet til en ny dato, så kan man også vælge at beholde sin billet, og dermed være sikret sin plads til den nye dato.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 

logo maske
 
 
DR Koncerthuset logo

DR’S KONCERTSAL TV-BYEN
 
HANS ZIMMER & OTHERS
Koncerterne med Hans Zimmers musik i marts 2020 i DR Koncerthuset i TV-Byen er totalt udsolgte. Men d. 4. april 2021, vil Hollywood Symphonic Orchestra & Choir og flere Broadwaystjerner igen fremføre de mange mesterlige filmscores i den smukke koncertsal.

Det er en musikalsk rejse og stor aften i filmmusikkens tegn med Hans Zimmers og andre store filmkomponisters helt store prisvindende værker, fra film som ”Løvernes Konge”, ”Pirates Of The Caribbean”, ”Gladiator”, ”The Dark Knight”, ”Inception”, ”Interstellar” og mange, mange flere. 

Hans Zimmer har gennem karrieren brugt Ennio Morricone som inspiration og forbillede i mange af hans værker samt tilgang til et filmprojekt, hvor han på samme måde har komponeret musikken, inden filmen er blevet optaget, hvilket også var tilfældet med ”Gladiator”. Hans Zimmer har vundet et utal af priser for hans filmmusik, og senest blev han nomineret til en Oscar for musikken til Christopher Nolan´s ”Dunkirk”.

En af de helt store aftener med filmiske mesterværker fra filmhistorien, som både musikelskende børn, voksne og filmentusiaster vil elske.


 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat

DR KONCERTSALEN I TV-BYEN
4. april 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 30,- pr. stk.
(Normalpris kr. 625,-)

logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING 
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44