DR Koncerthuset logo
DR KONCERTHUS
 
HANS ZIMMER & OTHERS
Hele 2 koncerter med Hans Zimmers musik i marts 2020 i DR's Koncerthus var totalt udsolgte. D. 13. marts 2022 vil hele Hollywood Symphonic Orchestra & Choir og flere Broadwaystjerner være tilbage og fremføre de mange mesterlige filmscores i den smukke koncertsal.

Det er en musikalsk rejse og stor aften i filmmusikkens tegn med Hans Zimmers og andre store filmkomponisters helt store prisvindende værker, fra film som ”Løvernes Konge”, ”Pirates Of The Caribbean”, ”Gladiator”, ”The Dark Knight”, ”Inception”, ”Interstellar” og mange, mange flere. 

Hans Zimmer har gennem karrieren brugt Ennio Morricone som inspiration og forbillede i mange af hans værker samt tilgang til et filmprojekt, hvor han på samme måde har komponeret musikken, inden filmen er blevet optaget, hvilket også var tilfældet med ”Gladiator”. Hans Zimmer har vundet et utal af priser for hans filmmusik, og senest blev han nomineret til en Oscar for musikken til Christopher Nolan´s ”Dunkirk”.

En af de helt store aftener med filmiske mesterværker fra filmhistorien, som både musikelskende børn, voksne og filmentusiaster vil elske.


 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat

DR KONCERTSALEN I TV-BYEN
13. marts 2022 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 30,- pr. stk.
(Normalpris kr. 625,-)


 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44