DR Koncerthuset logo

UDSOLGT

DR KONCERTHUSET
 
LORD OF THE RINGS & THE HOBBIT
Oplev J. R. R. Tolkiens mesterværker “The Lord of the Rings” og “The Hobbit” som koncert i Koncertsalen med symfoniorkester, kor og The Tolkien Ensemble. Til koncerten fremføres versioner af den Oscarvindende musik af bl.a. Howard Shore og Ed Sheeran

En aften i Tolkiens legendariske verden fra ”Ringenes Herre” og ”Hobbitten”, hvor hobbitter og elverfolk bliver bragt til live af et 50 mand stort symfoniorkester ”The State Academic Symphony Orchestra” samt koret ”The Shire Choir” sangere og dansere, i alt næsten 100 medvirkende på scenen.


De får på magisk vis, ført publikum ind i Tolkiens verdensberømte fantasiverden med illustrationer og ikke mindst musikken.

Det er en fantastisk flot aften og en stor musikalsk oplevelse i den smukke koncertsal.
 
 
 
 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste i salen med rabat
 

DR KONCERTSALEN I TV-BYEN
14. marts 2022 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,- UDSOLGT!
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 565,- UDSOLGT!

Priserne er inkl. moms & gebyr 30,- pr. stk.
(Normalpris kr. 625,-)
 

 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44