Royal Stage logo
 
The Greatest Love Of All Logo
WHITNEY HOUSTON SHOW
Lige siden Whitney Houtons tragiske død i februar 2012 har fans verden over, efterlyst et show, der kunne hylde denne enestående sangerinde og det er nu en realitet.
 
The Whitney Houston Show har gået sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Europa, Canada, USA og sydafrikanske Belinda Davids, har fået publikum og medier verden over, til at tabe både næse og mund, ved sin lighed i stemmen med Whitney Houston. Med en fantastisk smuk stemme, ”moves”, hendes sødme og en energi, går hun direkte i hjertet på publikum.
 
 
Pga. Corona har Belinda Davids, som så mange andre, været nødt til at rykke sin Europa turné igen, men i foråret 2022 lander hun igen i Danmark.

Som Belinda siger, skal Whitney huskes som da hun var på toppen med sine mange, mange hits og der er jo nok at tage af. Men selvfølgelig skal vi opleve “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere i Royal Stage i Hillerød.
...og ArtSales råder over rigtig gode A-pladser ovenikøbet med høj rabat til vores kunder. 
 

LOGO TGLOA Full 2019 Black

UDSOLGT!

Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
Fredag d. 1. april 2022 kl. 20:00
(vi tilbyder gode A-billetter med rabat)

ArtSales særpris pr. A-billet......kr. 395,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris 470,-)
 
 

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44