Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Ligesom hvis der kommer krav om større afstand mellem hver gæst, er vi også forberedt på det. Med andre ord, følger både Royal Stage og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. 
Vi passer godt på vores gæster!
Skulle vi være nødsaget til at aflyse koncerten pga. Corona-sitationen, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage. Bliver koncerten flyttet, kan du vælge at beholde dine billetter til den nye dato, så du er sikret de samme gode pladser. 

Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
logo maske
 
 
Royal Stage logo
 
The Greatest Love Of All Logo
WHITNEY HOUSTON SHOW
Lige siden Whitney Houtons tragiske død i februar 2012 har fans verden over, efterlyst et show, der kunne hylde denne enestående sangerinde og det er nu en realitet.

Det er et internationalt og håndplukket hold af sangere og dansere fra hele verden.
Men at finde den kvinde, der skulle spille Whitney Houston, var ikke helt let. Der blev holdt mere end 15.000 auditions i hele 11 lande og efter fire måneders intense forsøg, dukkede den kommende hovedrolleindehaver op fra Cape Town. 

Den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet, slet ikke var i tvivl! Belinda Davids har fået publikum og medier til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme, ”moves”, sødme og en energi, der går direkte i hjertet på publikum.

Showet har gået sin sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Europa, Canada, USA og nu kommer Belinda Davids igen til Danmark. 

Whitney skal huskes som da hun var på toppen med sine mange, mange hits og der er nok at tage af, til flere shows. 

Men selvfølgelig skal vi opleve “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere...
 

LOGO TGLOA Full 2019 Black

Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
Fredag d. 23. april 2021 kl. 20:00
(vi tilbyder gode A-billetter med rabat)

ArtSales særpris pr. A-billet......kr. 395,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris 470,-)
 
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 14 dage før koncerten, men de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44