Arrangøren har aflyst koncerten pga. forsigtigshedsprincippet om Coronasmitte. Vi afventer en evt. ny dato for samme koncert.
Har du købt billetter til koncerten gennem ArtSales, vil du blive kontaktet direkte pr. mail. Vi har en helt uvant sitation og beder derfor om din forståelse og tålmodighed.

Royal Stage logo
 
LORD OF THE RINGS & THE HOBBIT
J.R.R. TOLKIENS FANTASTISKE UNIVERS KOMMER TIL ROYAL STAGE SOM EN KONCERT MED KÆMPE SYMFONIORKESTER, STORT KOR OG INGEN RINGERE END RINGENES HERRE-SKUESPILLER BILLY BOYD.
 
Oplev J. R. R. Tolkiens mesterværker “The Lord of the Rings” og “The Hobbit” som koncert i Koncertsalen med symfoniorkester, kor og The Tolkien Ensemble. Til koncerten fremføres versioner af den Oscarvindende musik af bl.a. Howard Shore, Annie Lennox, Enya og Ed Sheeran.

En aften i Tolkiens legendariske verden fra ”Ringenes Herre” og ”Hobbitten”, hvor hobbitter og elverfolk bliver bragt til live af et 50 mand stort symfoniorkester ”The State Academic Symphony Orchestra” samt koret ”The Shire Choir” sangere og dansere.

 
EN "ÆGTE" HOBBIT KOMMER TIL DANMARK
Den ”ægte” hobbit Pippin alias Billy Boyd, der spillede hobbitten i filmtrilogi, kommer også på scenen, både som fortæller og sanger, for udover at være ​​skuespiller, er Billy Boyd nemlig også sanger, musiker og komponist. Han spiller instrumenter som guitar, bas og trommer og synger både baryton og tenor. I Ringenes Herre-filmene, var det ham der sang flere af sangene.
 
 
Billy Boyd
 
 
Billy Boyd har stor andel i at gøre denne koncertoplevelse helt eventyrlig, men gør det ikke uden de i alt næsten 100 medvirkende på scenen, som på magisk vis, fører publikum ind i Tolkiens verdensberømte fantasiverden med historie, illustrationer og ikke mindst musik.
Det er en fantastisk flot aften og en stor musikalsk oplevelse!
 
 


Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
D. 16. marts 2020 kl. 20:00

Aflyst pga. coronavirus, vi afventer ny dato fra arrangøren

ArtSales særpris pr. A-billet......kr. 575,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris 650,-)
 
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
SÅDAN BESTILLER DU
 
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
 
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 4 dage før koncerten, men de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44