Royal Stage logo
23. OKTOBER 2020
RESPECT - ARETHA FRANKLIN
Aretha Franklin The Queen Of Soul, Grammy-vinder og første kvinde i ”Rock and Roll Hall of Fame”, døde den 16. august 2018 i Detroit.

RESPECT The Life Of Aretha Franklin er en fantastisk koncert, der spænder fra gospel til R&B, soul og jazz til pop og dansegenre. Man op af stolene, for der kommer i den grad gang i den, når nogle af Franklins mange hits fremføres af sangerinder og hele seks storstemmede kvinder og et ti mands stort band. 

Fra Franklins store og lange sangkarriere vil ”I Never Loved A Man”, ”Respect”, ”Chain Of Fools”, ”Natural Woman”, ”Think”, ”I Say A Little Prayer” og mange flere fylde salen.

Hovedvokalen er Darnita Rogers, som har sin baggrund i gospel. Med hendes kraftfuldes stemme og store kærlighed til Aretha Franklins musik, leverer hun det ene hit efter det andet i bedste Franklin ånd. 

Showet byder også på flere af de duetter, Franklin producerede med andre kunstnere som George Michael “I Know You Were Waiting” og The Eurythmics “Sisters Are Doin’ It For Themselves”.


RESPECT er båret af kærlighed og respekt til ”The Queen of Soul”. Det er en fantastisk koncert med hit på hit på hit på….
 
 
Aretha Franklin flad foto


ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste pladser med rabat
 


Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
23. oktober 2020 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet kr. 415,-

Priserne er inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris kr. 475,-)
 
logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING 
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44