Royal Stage logo
 
KIM WILDE
Oplev popikonet Kim Wilde, når hun giver koncert i Royal Stage. Koncerten og turnéen er flyttet flere gange pga. Corona men fredag d. 7. maj 2022 er det ganske vidst, at den levende legende kommer til Hillerød. Det bliver en koncert proppet med hits!

Hun debuterede i 1981 med hittet “Kids in America”, som blev nummer to på den engelske singlehitliste. Siden har hun udgivet adskillige singler og albums og solgt over 15 mio. albums og 50 millioner singler.

I 2006 gjorde hun, efter i mange år i TV-branchen comeback med “Never Say Never”.
 
 
 
ArtSales råder over gode A-billetter, som vi tilbyder vores kunder med høj rabat
 

 
 
UDSOLGT!

Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
7. maj 2022 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet......kr. 485,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris 570,-)
 
 
logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44