Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Come2Live Slotskoncerter og ArtSales følger naturligvis evt. påbud og anmodninger, se generelle CORONA RESTRIKTIONER 
Til Slotskoncerterne er alle ståpladser fjernet i år. Slotsparken inddeles i 3 zoner (A, B, C) med 5 sektioner i hver. Hver zone har eget toiletområde og hver sektion har plads til et bestemt antal publikummer, så den sikkerhedsmæssige afstand kan overholdes på unummererede pladser. 
Helt eksklusivt er der sørget for nummererede gode siddepladser til alle ArtSales kunder i en særlig sektion.
 
 
logo maske
 
SLOTSKONCERT 2021
LEDREBORG SLOTSPARK
SLOTSKONCERTER 2021
Glæd dig til at synge med på musik fra blandt andet Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Patrick Dorgan og Carl Emil Petersen, eller en hel P4-søndag i selskab med Mads & A-holdet, Milling & Molbech og Annika Aakjær.

Slotsparken ved Ledreborg Slot danner rammen for en skøn sommerdag med masser af god musik under åben himmel i de smukkeste omgivelser foran slottet. 
 

 
LØRDAG D. 28. AUGUST 2021
Kl. 11:30 - 20:00
Dørene til slotsparken åbner kl. 11:30 og knap en time efter, går den første artist på scenen. På programmet er Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Patrick Dorgan, Carl Emil Petersen, Aura Dione, Sko/Torp, Fenja og AMEA. Derudover er The X Orchestra med til at sætte de musikalske rammer for anden halvdel af koncerterne.

Tim ChristensenSanne SalomonsenCarl Emil PetersenAuraSko TorpPatrick Dorgan IG postAmeaFenja1

  
 
SØNDAG D. 29. AUGUST 2021
Kl. 12:00 - 19:00
Som noget nyt fortsætter slotskoncerten om søndagen. Her kan du bruge en dag i selskab med Mads & A-holdet, der behandler dilemmaer som publikum stiller og så kommer de to P4-værter Milling & Molbech, der sammen med Jan Glæsels 15-personers orkester, tager dig med bagom bandet Earth, Wind & Fire med deres funkshow "Let’s Groove"! Desuden giver Annika Aakjær også koncert om søndagen. 
 
Mads MonopoletMilling MolbechJan GlæselBobo MorenoAnnika Aakjær IG post
 


 
D. 28.- & 29. august 2021
Ledreborg Slot, Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre
Ledreborg Slotspark danner rammerne for Slotskoncerten
 
Ledreborg
 
 
ArtSales har helt eksklusivt fået nummererede siddepladser til vores kunder
 

D. 28. august 2021 kl. 11:30 - 20:00
ArtSales særpris for nummeret siddeplads.......kr. 460,-
 
 
D. 29. august 2021 kl. 12:00 - 19:00
ArtSales særpris for nummeret siddeplads.......kr. 360,-
 
 
prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris for unummereret siddeplads kr. 495,- og 395,-
OBS! 
Der er mulighed for at købe drikkevarer og mad i slotsparken.


SE OGSÅ:  

 
Slotskoncerten 3. & 4. juli på Gram Slot er aflyst!


logo maske
BETINGELSER
 
 
DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Såfremt vi fortsat har billetter nok til rådighed, tager vi pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 1 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44