Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Ligesom hvis der kommer krav om større afstand mellem hver gæst, er vi også forberedt på det. Med andre ord, følger både Royal Stage og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. 
Vi passer godt på vores gæster!
Skulle vi være nødsaget til at aflyse koncerten pga. Corona-sitationen, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage. Bliver koncerten flyttet, kan du vælge at beholde dine billetter til den nye dato, så du er sikret de samme gode pladser. 
Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.

logo maske
 
 
Royal Stage logo
DISCO TANGO GRAND PRIX GALA
Kan du lide den gang da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? 
Hvis ja, er Disco Tango Grand Prix Gala showet med garanti også dig!
 
Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse med skønne ørehængere og legendariske øjeblikke, som vi alle husker fra mere end 50 års Grand Prix historie.

Holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig vilde med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry, sørger for en festlig Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af ingen ringere end Henrik Krogsgaard.

Der lagt op til en skøn og glad aften i Royal Stage Hillerød - næsten "kult"... og man må meget gerne synge med, det bliver nok svært at lade være!
 
 
ArtSales tilbyder pladser blandt de bedste med kr. 120,- rabat
 
Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød
 
10. november 2020 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet kr. 300,-

Inkl. moms & gebyr 25,- pr. stk.
(normalpris kr. 420,-)
 
logo maske
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44