Hensynet til Coronasmitte
Alle påbud og anmodninger vedr. antal og afstand følges naturligvis, både i foyeren og til selve koncerten. 
Det er ikke noget krav, men ArtSales synes det er en god idé, at man har et mundbind på, hvis man ikke er helt tryg. Mundbindet signalerer kun, at man ønsker at passe på andre og sig selv... så hvorfor ikke?! Men du er selvfølgelig fortsat lige så velkommen uden mundbind så længe det ikke er påbudt.
Skulle vi alligevel være nødsaget til at aflyse koncerten, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage. Bliver koncerten flyttet, kan du vælge at beholde dine billetter til den nye dato, så du er sikret de samme gode pladser. 
 
Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reservere dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.

logo maske
 
 
Royal Stage logo
BLICHFELDT'S CHRISTMAS GOSPEL
Hele Danmarks Anders Blichfeldt står igen i front for en festlig julekoncert med swingenede gospelversioner af klassiske julesange.

Hele Danmarks Anders Blichfeldt står igen i front for en festlig julekoncert med swingenede gospelversioner af klassiske julesange.

Med et af landets bedste julebands, mest inkarnerede gospelsangere og Hr. Blichfeldt i spidsen, er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.
I julen 2020 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren og så sal vi høre et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.
Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.
 
 
 
ArtSales råder over gode A-billetter, som vi tilbyder vores kunder med rabat
 
 
Royal Stage logo
Milnersvej 39, 3400 Hillerød

 
Torsdag d. 26. november 2020 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet......kr. 370,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris 420,-)
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 14 dage før koncerten, men de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44