Mundbind
Koncerten i december 2020 er aflyst pga. Corona-restriktioner
Vi forventer at have en ny dato klar til julen 2021 i nær fremtid.
 
PAUL POTTS - CHRISTMAS DREAMS
Paul Potts kommer igen Danmark med sin Christmas Dreams julekoncerter. I år har han inviteret danske Lene Siel med til sine koncerter, som gæstesolist.

Der er garanti for en fin julekoncertoplevelse, når den verdensberømte Paul Potts med pianist, endnu engang folder repertoiret ud i Christians Kirken i København og Skt. Lukas Kirken i Århus.
Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme til en julekoncert og i år sammen med sangfuglen Lene Siel. Publikum kan se frem til en varm og fin aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to dygtige solister i smukke kirkerum med perfekt akustik til den slags musik.

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus i hele verden.

Lene Siel er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet stemme. Et samlet salg på over 1 million eksemplarer af hendes 11 albums, taler sit eget sprog.

Publikum vil opleve en glæde, et nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind i København & Århus.

ArtSales råder over få billetter som sælges efter først til mølle princippet
 
SKT. LUKAS KIRKE ÅRHUS
18. december 2020 kl. 19:30

ArtSales særpris pr. billet......kr. 330,-

Inkl. moms og gebyr kr. 20,-
(Normalpris inkl. gebyr 345,-)
 

logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDBESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44