Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer der gør at arragementet ikke kan gennemføres i dets oprindelige form, er vi forberedte på ændringer.
Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet pga. Corona-sitationen, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen, eller vi finder en nye dato til dig for samme arrangement.
Med andre ord, følger både La Glace og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Vi passer godt på vores gæster!

Arrangementet har max. 65 gæster

logo maske


la glace logo
KAGESNAK PÅ KONDITORI LA GLACE
KAGESNAK PÅ KONDITORI LA GLACE
En hyggelig aften i det historiske og fine Konditori La Glace, med masser af sødt til. 


Kagekone Marianna Stagetorn Kolos tager imod i sit populære konditori og give et spændende og underholdende foredrag om konditoriets historie og de mange kendte kager.PROGRAM

kl. 18:00 
Dørene åbner og der serveres kaffe el. te og chokolade samt lagkage og wienerbrød.

kl. 18:25 
Foredrag af kagekone og ejer Marianne Stagetorn Kolos om La glace historie, bygningerne, lokalerne, om is og dens fremstilling, om bygningerne, lokalerne, menneskene bag forretningen og slutteligt om kager og kunst.

kl. 20:00 
Arrangementet slutter ca.
la glace logo2

KONDITORI LA GLACE
Skoubogade 3, 1158 København K

3. september 2020 kl. 18:00-20:00
4. november 2020 kl. 18:00-20:00
5. november 2020 kl. 18:00-20:00 - udsolgt
11. november 2020 kl. 18:00-20:00
12. november 2020 kl. 18:00-20:00
 

Pris pr. pers………………………………..……….……..kr. 390,-

Arrangementet inkluderer kaffe eller te ad libitum, chokolade, lagkage, wienerbrød og andre forskellige slags delikate ”kagelækkerier”… og så får alle ArtSales gæster en dåse hjemmelavede La Glace småkager med hjem til en værdi af kr. 72,-.

Priserne er inkl. moms & gebyr på kr. 20,- pr. billet

 
maske2
 

SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavnadresse,telefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som du bekræfter. Når vi modtager din accept, booker vi pladserne til jer. Du hæfter derefter for bestillingen.


BETINGELSER VEDR. PLADS
Der er plads til få ved hvert arrangement, da pladsen er trang og alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager for at kunne gennemføres og kan derfor aflyses af ArtSales frem til en uge før. 


BETALING & BILLETTER
Vi sender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant, når vi har tilstrækkeligt med deltagere og kan bekræfte arrangementet.
Hurtigst muligt efter vi har registreret jeres betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44