CORONAVIRUS
27. maj 2020
 
Alle ArtSales arrangementer er aflyst eller flyttet frem til udgangen af juli 2020 og større arrangementer med mere end 500 personer frem til og med 31. august.

Vi opdaterer dagligt vores hjemmeside, så den hele tiden er opdateret med aflysninger og flytninger.
Har du købt billetter hos ArtSales til et arrangement der er flyttet eller aflyst, er du blevet kontaktet direkte pr. mail, det er vigtigt at du besvarer denne mail.
Gennemføres et arrangement, overholdes myndighedernes anmodninger og påbud selvfølgelig og det er yderligere beskrevet hvordan under hvert arrangement. Se OVERSIGT og klik på LÆS MERE.
 

 
Det er simpelthen rørende med alt den tålmodighed og forståelse vi har modtaget fra vores kunder.
De allerfleste har valgt at takke ja til en ny dato, når vi har kunnet flyttet et arrangement og er dermed med til at gøre "den store forskel" for ArtSales, tusinde, tusinde tak for det!
Vi gør fortsat alt hvad vi kan for, at vi alle kommer bedst muligt gennem hele krisen forårsaget af Coronavirus og at ingen af os mister mere end hvad vi er tvunget til.
 

 
Med alle hensyn til Corona-smitte, planlægger ArtSales igen nye arrangementer startende forsigtigt fra august 2020 og vi håber at I igen har lyst at booke oplevelser hos os. Vi har både koncerter, musicals, rundvisninger og filmpremiere i kalenderen. 

I sparer naturligvis fortsat lidt på gode billetter hos os i forhold til normalpris, eller vores arrangementer er arrangementer som udelukkende kan købes hos os.
 
Vi er på kontoret mandag - fredag kl. 8:00 - 17:00 og du er velkommen til at kontakte os på tlf. 39 40 14 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
De bedste hilsner
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44