HENSYNET TIL CORONA
Opdateret 24. november 2021
 
ArtSales top Coronavirus
 

ArtSales og vores samarbejdspartnere, kunstnere, koncertsteder, restauranter, museer og biografer m.m. retter os naturligvis efter alle påbud og anmodninger.
 

CORONA-RESTRIKTIONER
Pr. 29. november 2021, forventer vi at der krav om at kunne fremvise gyldigt Coronapas ved alle ArtSales arrangementer og så synes vi hos ArtSales, at det ikke er nogen skade til, hvis man bærer mundbind indtil man sidder på sin plads. Det er ikke et noget krav, bare et forslag.
 
 
CORONAPAS
Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden. Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 72 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 48 timer gammel.
Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.
Kravet om coronapas gælder for personer over 15 år.
 
 
Vi er på kontoret mandag-fredag kl. 8:00-17:00 og du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39401444 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44