CORONAVIRUS
 
ArtSales har, sammen med vores arrangører, rykket og aflyst alle arrangementer frem til og med d. 19. april 2020.
 
Vi har oplevet en helt utrolig stor støtte fra vores kunder ved, at de allerfleste af jer, har sagt ja tak til at opleve arrangementet på et senere tidspunkt. For de arrangementer der er aflyst helt eller hvor vi endnu ikke har en ny dato, oplever vi en stor tålmodighed fra vores kunder, vi glemmer jer ikke og vi er taknemlige!
 
Det er svært at planlægge nye arrangementer lige nu, da alt er lukket ned i hele Europa og vi alle venter! Men lidt nye arrangementer kommer vi med og vi opdaterer fortsat dagligt med nyheder, se oversigt over alle fremtidige arrangementer pr. d.d.
...Nu håber vi bare, at I fortsat har lyst at opleve koncerter, musicals, rundvisninger, filmpremiere og mange andre herlige oplevelser med ArtSales, så vi hurtigst muligt efter Coronakrisen, kan blive ”polstret” til at lave en masse nye spændende arrangementer.
I sparer naturligvis fortsat altid lidt på gode billetter hos os i forhold til normalpris, eller vores arrangementer er arrangementer som udelukkende kan købes hos os.
 
 
Vi kommer alle igennem det her men lige nu skal vi bare passe på hinanden og gøre som myndighederne beder os om, så vi hurtigst muligt kan få bugt med denne krise.
 
Vi er på kontoret hver dag i disse dage, men er bedst pr. mail. Så hvis du gerne vil i kontakt med os, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ønsker du en opringning, ringer vi dig op.
 
 
 
De bedste hilsner
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44