HENSYNET TIL CORONA
Opdateret 24. februar 2021
 
ArtSales top Coronavirus
 

ArtSales og vores samarbejdspartnere, kunstnere, koncertsteder, restauranter og museer m.m. retter os naturligvis efter alle påbud og anmodninger. Ingen er interesseret i hverken at blive pålagt bøder, eller at folk bliver syge/smittet hos dem! 

Med mindre nedlukningen forlænges, afholder ArtSales arrangementer efter d. 5. april 2021, selvfølgelig med de formodede restriktioner der vil gælde på det tidspunkt. 
Vi er forberedte på restriktioner for kulturlivet i de kommende måneder og har derfor sikret os, at der er tænkt på særlige Corona-hensyn ved alle vores arrangementer frem til det bliver sommer...
 
 
AFLYSNING
Når der lige er udmeldt nye restriktioner, kan vi ikke svare alle på samme tid, så vi beder om at du min. har 24 timers tålmodighed med os, vi lover ikke at glemme nogen.
Har du købt billetter hos ArtSales til et arrangement der er flyttet eller aflyst, kontakter vi dig direkte på den mailadresse du bestilte fra og som står på din faktura. Det er vigtigt at du besvarer denne mail.
 
Når vi er nødsaget til at aflyse eller flytte et arrangement, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage, uanset hvilket af vores arrangementer du bestiller til, eller du kan beholde dine billetter til den nye dato og være sikret samme pris og pladser.
Hvis der er ændringer i et arrangement der gennemføres, opdaterer vi på hjemmesiden, se OVERSIGT og klik på LÆS MERE. 

Vi er på kontoret mandag - fredag kl. 8:00 - 17:00 og du er velkommen til at kontakte os på tlf. 39 40 14 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44