HENSYNET TIL CORONA
Opdateret 4. maj 2021
 
ArtSales top Coronavirus
 

ArtSales og vores samarbejdspartnere, kunstnere, koncertsteder, restauranter, museer og biografer m.m. retter os naturligvis efter alle påbud og anmodninger. Ingen er interesseret i hverken at blive pålagt bøder, eller at folk bliver syge/smittet hos dem! 
 

CORONAPAS
Til alle ArtSales arrangementer skal man, indtil myndighederne oplyser andet, fremvise et gyldigt coronapas. Et gyldigt coronapas skal dokumentere et af følgende kriterier:

• Negativ Covid-19 test der er taget indenfor 72 timer (PCR- eller Lyntest)
• Bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod Covid-19
• Et positivt resultat af en covid-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev taget.

Hvis du ikke kan fremvise gyldigt Coronapas ved ankomst, nægtes du adgang og får ikke refunderet din billet hos ArtSales.

Appen ”MinSundhed” fungere som et funktionelt, men simpelt coronapas. Ultimo maj forventes en mere avanceret og brugervenlig app at blive lanceret. Der skal i den forbindelse tages højde for fælles europæiske standarder mv.


MUNDBIND
Alle gæster skal bærer mundbind indtil man sidder på sit sæde i salen, på pladsen eller på restauranten. Børn under 15 år er undtaget.


FORSAMLINGER
Der hvor der er påbud om forsamlinger, deler vi folk op i mindre grupper, så forsamlingsforbuddet ikke overskrides, ligesom vi tager hensyn til den anmodede afstand ved seating i teater- koncert- & biografsale samt ved udendørs koncerter med sektionsopdeling. 
 
 
AFLYSNING
Når der lige er udmeldt nye restriktioner, kan vi ikke svare alle på samme tid, så vi beder om at du min. har 24 timers tålmodighed med os, vi lover ikke at glemme nogen.
Har du købt billetter hos ArtSales til et arrangement der er flyttet eller aflyst, kontakter vi dig direkte på den mailadresse du bestilte fra og som står på din faktura. Det er vigtigt at du besvarer denne mail inden for den frist vi skriver, så husk at informere os, hvis du får ny mail adresse.
 
Når vi er nødsaget til at aflyse eller flytte et arrangement, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage, uanset hvilket af vores arrangementer du bestiller til, eller du kan beholde dine billetter til den nye dato og være sikret samme pris og pladser.
 
 
EN BØN!
Hvis der er ændringer i et arrangement der gennemføres, opdaterer vi på hjemmesiden, se OVERSIGT og klik på LÆS MERE, ligesom vi kontakter dig direkte  på den mailadresse du har bestilt fra. 
Det er svært for os at nå at svarer alle individuelt, så hvis du ikke har hørt fra os, er det fordi der ikke er nogen ændringer, eller fordi vi venter på svar fra arrangøren.
Du kan altid selv finde dit arrangement i OVERSIGT og få de svar vi også har!

Vi er på kontoret mandag-fredag kl. 8:00-17:00 og du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39401444 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44