HENSYNET TIL CORONA
Opdateret 25. september 2020
 
ArtSales top Coronavirus
 
Ved pressemødet d. 15. august varslede Mette Frederiksen en snarlig plan, så teatre- & koncerthuse igen kan åbne rigtigt og fungere forsvarligt og sikkert, med et større antal publikummer på trods af Corona. Vores branche har afleveret forskellige forslag, men vi venter stadig på svar, indtil da...
 
 
MUNDBIND/MASKE
MundbindUdover at du skal bære mundbind på restauranten, når du ikke sidder på din plads, anbefaler ArtSales at man har mundbind på til vores arrangementer.  Mundbindet signalerer kun, at man ønsker at passe på andre og sig selv... så hvorfor ikke?! Men du er selvfølgelig fortsat velkommen uden mundbind, der hvor det ikke er påbudt.
Der er håndsprit ved alle ArtSales arrangementer og ved særarrangementer, som ikke hovedsageligt er siddende, overholder vi forsamlingsforbuddet på max. 50 pers., foreløbig frem til d. 18. oktober, herefter foreløbig 100 pers. og vi har sikret, at afstandskravene kan opretholdes.
 
Ved større arrangementer i biografer, teatre- & koncertsteder, overholder vores samarbejdspartnere naturligvis også alle krav. Ingen er interesseret i hverken, at blive pålagt bøder eller at folk bliver syge/smittet hos dem!
Du kan derfor trygt bestille arrangementer hos ArtSales, vi passer godt på vores kunder og har så meget brug for at komme i gang!
 

Pga. Corona-situationen kan der være færre billetter til rådighed til nogle arrangementer til nogen af de større arrangementer, så det kan være en god idé at få reserveret billetter. 
Skulle vi være nødsaget til at aflyse eller flytte et arrangement, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage, uanset hvilket af vores arrangementer du bestiller til, eller du kan beholde dine billetter til den nye dato og være sikret samme pris og pladser.

Hvis der er ændringer vedr. et arrangement, opdaterer vi på hjemmesiden, se OVERSIGT og klik på LÆS MERE. Har du købt billetter hos ArtSales til et arrangement der er flyttet eller aflyst, bliver du også kontaktet direkte pr. mail. Det er vigtigt at du besvarer denne mail.
 
 

 
Efter mere end 6 måneder, er alt stadig uvist for vores branche, men hos ArtSales gør vi hvad vi kan for alligevel at holde "skruen i vandet", bl.a ved i øjeblikket at lave nye arrangementer med få deltagere, hvor man sikkert kan deltage på trods af Corona. 
... Og så er vi fortsat meget taknemmelige over for de kunder, der takker ja til nye datoer, for de arrangementer vi er nødt til at flytte. Det betyder mere end I kan forstille jer! 
Vi opdaterer stadig dagligt hjemmesiden med nyheder, se oversigt over alle fremtidige arrangementer pr. d.d.
 

 
Vi er på kontoret mandag - fredag kl. 8:00 - 17:00 og du er velkommen til at kontakte os på tlf. 39 40 14 44 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
De bedste hilsner
logo mørk
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44