Wallmans logo
Som altid er der lidt rabat at hente hos ArtSales til et fantastisk julearrangement i Wallmans
Det er byens største dinnerparty og der er sørget for det hele!


SÆRPRISER PÅ WALLMANS JULE-DINNERPARTY HOS ARTSALES

WALLMANS JULEFROKOST
Invitér venner, familie og kollegaer til byens største julefrokost, Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen. Her kan I glæde jer til en fantastisk aften, der byder på spektakulært show med et twist af jul, lækker 4-retters julemiddag & natklub.
Wallmans Dinnerparty – et sikkert hit til årets julefrokost! 
 

JULEN STARTER I WALLMANS …

… og oplevelsen starter allerede i indgangen. Ude foran Cirkusbygningen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere. Inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet, mens du afleverer frakken og får en velkomstdrink.
Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der er pyntet op efter alle julens traditioner.

SHOW MED ET TWIST AF JUL

Wallmanns julemænd

Med vores nye Dinnerparty VIVA hylder vi livsglæden og giver alle vores gæster en vitaminindsprøjtning af fest, farver og sprudlende energi. 
Glæd dig til blændende musikalske fortolkninger af kunstnere som Elvis og ABBA, et heftigt live-band, forførende dans, crazy humor og nervepirrende akrobatik.

I anledning af julen kan du opleve vores traditionsrige julenummer fyldt med herlige julemænd, en højtspringende Rudolf og overdådig scenografi. Kom i julehumør med en perlerække af kendte og elskede julehits:,”Santa Claus is coming to Town”!   
Showet kulminerer med en bragende pop-finale, der gør det umuligt at sidde stille og så er byens bedste fest i gang på dansegulvet!  

Når du booker billetter til Wallmans Dinnerparty er der inkluderet en lækker 4-retters julemiddag. 


Wallmans logo

NORMALPRIS
Wallmans normalpris jul22
 
ARTSALES SÆRPRISER
Wallmans særpris jul22 

Alle nævnte priser gælder ved min. 4 personer og inkluderer garderobe, Wallmans internationale show, 4-retters Wallmans standardmenu el. vegetar & natklub

Priserne er inkl. moms og alle gebyrer


OBS!
Ved selskaber på 10 pers. eller flere, anbefaler vi at man forudbestiller drikkevarer, som vil stå klar på jeres borde ved ankomst, da der ellers kan være ventetid på drikkevarer. Forudbestilling af drikkevarer hos ArtSales, skal ske senest en uge før arrangementet.
Priser på drikkevarer kan ligeledes rekvireres hos ArtSalessalsplan nov dec jul 2022


ARTSALES' SÆRPRISER PÅ ANDRE SHOWDAGE I WALLMANS

logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling sender vi jeres voucher pr. mail, der gælder som adgangsbillet.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44