KONCERT I DOCKEN D. 14. NOVEMBER 2021
DR. HOOK F. DENNIS LOCORRIERES
Dr. Hook med forsanger Dennis Locorrieres kommer tilbage til Docken.

Dr. Hook har gennem tiden, sat nye toner og dagsordener med deres musik, tekster og sceneoptræden. D. 14. november 2021 kan du opleve det legendariske rockband I Docken.
De er klar til en aften med masser af nostalgi og ægte 70’er stemning til lyden af forsanger Dennis Locorrieres velkendte stemme, der både leverer de store hits som »Sylvias Mother«, »Cover of the Rolling Stone« og »A Little Bit More«, samt sange fra det forrygende nyeste album »Out Of Control«.
 

 
Docken logo
Færgehavnsvej 35, 2150 København 

14. november 2021 kl. 20:00
dørene åbner kl. 18:00

SPAR 130,- PR. BILLET HOS ARTSALES

ArtSales særpris på siddeplads gulv………kr. 465,-

 
Normalpris siddeplads kr. 595,-
Inkl. moms & alle gebyrer
 
 
logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 

 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44