HENSYNET TIL CORONA
Mundbind 
Både producenten, salen og ArtSales følger selvfølgelig alle påbud og anmodninger, vi beder vores kunder om det samme. 

Se evt. CORONA RESTRIKTIONER der opdateres ved ændringer.
 
 
SVANESØEN
DEN RUSSISKE NATIONALBALLET
SVANESØEN
30 dansere fra Den Russiske Nationalballet kan opleves i Danmark 2022 og danner rammen om den historiske russiske ballet Svanesøen af Peter Tjajkovskij. Balletten, der efter 143 år, fortsat er den mest populære.
Stykket fik flotte anmeldelser, senest Svanesøen turnerede i landet og det var et begejstret publikum, der gav stående applaus.
Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har været solodanser på de store ballet forestillinger i hele Europa, kan opleves som Odette og Odile - den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy og har siden 2010, været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

I denne udgave af Svanesøen, vil I opleve sjældent flotte fouettéer og knivskarpe svaneunger på rad. Det er så man holder vejret og mærkede suset og det bliver indlysende hvor vanskelig en kunst ballet er.
 

 

D7DC5CF2 DFA4 4FD4 A6ED 35AB256E67A2 4 5005 c
Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

D. 21. januar 2022 kl. 19:30

ARTSALES RÅDER OVER GODE A-BILLETTER MED RABAT

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 500,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 550,-)


FALKONER SALEN KØBENHAVN 22. januar 2022 kl. 19:30
 
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44