SVANESØEN
DEN RUSSISKE NATIONALBALLET
SVANESØEN
30 dansere fra Den Russiske Nationalballet kan opleves i Danmark 2021 og danner rammen om den historiske russiske ballet Svanesøen af Peter Tjajkovskij. Balletten, der efter 143 år, fortsat er den mest populære.
Stykket fik flotte anmeldelser, senest Svanesøen turnerede i landet og det var et begejstret publikum, der gav stående applaus.
Den russiske stjernesolist, Liudmila Titova, der har været solodanser på de store ballet forestillinger i hele Europa, kan opleves som Odette og Odile - den sorte og hvide svane. Hun er uddannet fra Bolshoi Ballet Academy og har siden 2010, været balletmester og solodanserinde hos Den Russiske Nationalballet.

I denne udgave af Svanesøen, vil I opleve sjældent flotte fouettéer og knivskarpe svaneunger på rad. Det er så man holder vejret og mærkede suset og det bliver indlysende hvor vanskelig en kunst ballet er.
 

 

FALKONER SALEN
Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg

D. 22. januar 2021 kl. 19:30

ARTSALES RÅDER OVER GODE A-BILLETTER MED RABAT

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 500,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 550,-)
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender ligeledes en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44