kglteater logo rgb
 
DET KGL. TEATER
19. DECEMBER 2022 kl. 20:30
Sissels Jul
SISSEL'S JUL I DET KGL. TEATER
Sissel Kyrkjebø er en af vor tids mest eftertragtede artister og hendes stemme er som skræddersyet til smukke julesange.

Lige inden jul, vil hun med garanti få julestemningen til at sænke sig over publikum i Det Kgl. Teater, med sin forrygende stemme og fortryllende karisma.
Sammen med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA og Norge, byder Sissel både på klassiske julesange samt kendte soul- og gospel jule klassikere.

Sissel Kyrkjebø har sunget med et utal af store stjerner og hun ved også lige hvordan en rigtig julekoncert skal serveres, for sammen med Placido Domingo og José Carreras, sang Sissel under den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald.
Efterfølgende har over 1 million publikummer oplevet hendes julekoncerter, alene i de nordiske lande.

Det bliver en stor julekoncertoplevelse og den perfekte måde at gå på juleferie.

 ArtSales råde over rigtig gode A-billetter på parket, med rabat til vores kunder
 
Billetterne sælges efter først til mølle princippet, da vi har begrænset antal
 
kglteater logo rgb
DET KGL. TEATER

19. december 2022 kl. 20:30

ArtSales særpris pr. A-billet.....................................kr. 625,-

Inkl. moms og alle gebyrer
(Normalpris inkl. gebyr 650,-)
 
 logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD

 


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44