Hensynet til Coronasmitte
Både arrangøren, Operaen og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Det er ikke noget krav, men ArtSales synes det er en god idé, at man har et mundbind på, hvis man ikke er helt tryg. Mundbindet signalerer kun at man ønsker at passe på andre og sig selv.
Pga. situationen kan der totalt set være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales hurtigst muligt, hvis du ønsker at opleve koncerten.
Har du købt dine billetter hos ArtSales og skulle vi være nødsaget til at aflyse/flytte koncerten, får du det fulde beløb refunderet inden for 7 bankdage.

logo maske
 
 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
SØNDAG D. 20. DECEMBER 2020 KL. 19:30
Sissels Jul
SISSEL'S JUL I OPERAEN
Sissel Kyrkjebø er en af vor tids mest eftertragtede artister og hendes stemme er som skræddersyet til smukke julesange... og ikke mindst den fantastiske akustik, som der er i Operaen.

Lige inden jul, 4. søndag i Advent, vil hun med garanti få julestemningen til at sænke sig over publikum i Operaen, med sin forrygende stemme og fortryllende karisma.
Sammen med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA og Norge, byder Sissel både på klassiske julesange samt kendte soul- og gospel jule klassikere.

Sissel Kyrkjebø har sunget med et utal af store stjerner og hun ved også lige hvordan en rigtig julekoncert skal serveres, for sammen med Placido Domingo og José Carreras, sang Sissel under den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald.
Efterfølgende har over 1 million publikummer oplevet hendes julekoncerter, alene i de nordiske lande.
 
 

Det bliver en stor julekoncertoplevelse og den perfekte måde at gå på juleferie.

 


 
ArtSales råde over gode A-billetter med rabat til vores kunder
 
 
operaen logo
OPERAEN KØBENHAVN
20. december 2020 kl. 19:30

ArtSales særpris pr. A-billet.....................................kr. 525,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 495,-

Inkl. moms og gebyr kr. 25,-
(Normalpris inkl. gebyr 550,-)
 
 logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail og senest 14 dage før koncerten, men de er reserveret til dig. 
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44