DR Koncerthuset logo
ANDREW LLOYD WEBBER GALLA
Andrew Lloyd Webber Gallashow, er et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid. En række internationalt anderkendte solister fra London West End med fantastiske stemmer, et syngende og dansende ensemble, akkompagneret af et rigtigt musicalorkester, sørger for et gallashow for ”Webberelskere”

Det er et show med uddrag fra flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker, såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem, præsenteret live af det professionelle set-up fra London. I kan godt glæde jer!
 
 

 
UDSOLGT!
 
DR Koncerthuset logo
DR's KONCERTSAL I TV-BYEN
Ørestads Blvd. 13, 2300 København

D. 12. marts 2023 kl. 20:00
 

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 500,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 550,-)
 
 
 
 
 logo maske
BETINGELSER

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44