DR Koncerthuset logo
THE 12 TENORS
THE 12 TENORS
The 12 Tenors har brilleret med deres kraftfulde stemmer og vundet masser af musikalske hjerter i både Europa, Kina og Japan. Tenorerne har samlet nogle af deres allerstørste sange i denne storslåede koncert som du kan opleve i DR's Koncertsal d. 24. april 2022. 

Koncerten skulle oprindeligt have været afholdt i Danmark i 2020, men da d
e 12 sangere, kommer fra henholdsvis Tyskland, Polen, England, Skotland, Italien samt USA, var det ikke muligt at rejse til Danmark pga. Corona... 
Men nu kommer de i 2022 og det bliver en skøn koncertoplevelse!
De formår på mest elegante vis, at forene det klassiske med det moderne på tværs af generationer ved at bevæge sig rundt i flere genrer, fra de mest kendte arier og de største pophits til store ballader og rockklassikere. 

De 12 fantastiske stemmer akkompagneres i DR's Koncertsal af deres gode liveorkester.
 
 
ArtSales råder over gode A-billetter med rabat til vores kunder
 


 
THE 12 TENORS
Foto12 Tenorer

DR Koncerthuset logo
DR's KONCERTSAL I TV-BYEN
Ørestads Blvd. 13, 2300 København

D. 24. april 2022 kl. 20:00

ARTSALES RÅDER OVER GODE A-BILLETTER MED RABAT

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 500,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 550,-)
 
 
 
  
 logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


 

BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uger før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44