Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
 
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
Max 1.500 publikummer til koncerten.
 
logo maske
 
 
 
Musikhuset logo
THE 12 TENORS
THE 12 TENORS
The 12 Tenors har i nu 13 år brilleret med deres kraftfulde stemmer og vundet masser af musikalske hjerter i både Europa, Kina og Japan. Tenorerne har samlet nogle af deres allerstørste sange i et stort show, som publikum får mulighed for at opleve både i København og Århus lige inden juleferien. 

De 12 sangere, som kommer fra henholdsvis Tyskland, Polen, England, Skotland, Italien samt USA, formår på elegant vis at forene det klassiske og det moderne på tværs af generationer, når de bevæger sig rundt i flere genrer fra de mest kendte arier og de største pophits til store ballader og rockklassikere. 

Når tenorerne står på scenen, iført deres karakteristiske sorte jakkesæt, har de udelukkende ét mål… at videregive deres sprudlende lidenskab for musikken.

Deres optræden bakkes op af deres gode liveorkester og rammerne er sat for en skøn aften fuld af flot musik, store stemmer og en meget afsmittende energi.
 
 
ArtSales råder over gode A-billetter med rabat til vores kunder
 


 
THE 12 TENORS
Foto12 Tenorer
 
Musikhuset logo
Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C

D. 22. december 2020 kl. 20:00

ARTSALES RÅDER OVER GODE A-BILLETTER MED RABAT

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 535,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 500,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 550,-)
 
 
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender ligeledes en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44