Hensynet til Coronasmitte
Skulle der komme retningslinjer om et max. antal publikummer, lukkes der for billetsalget inden grænses nås. Skulle vi være nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage, efter ArtSales er oplyst om aflysningen.
Med andre ord, følger både arrangøren og ArtSales naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger.
Vi passer godt på vores gæster!
Pga. situationen, kan der totalt set, være færre billetter til rådighed og vi anbefaler derfor at du reserverer dine billetter hos ArtSales, hvis du ønsker at opleve koncerten.
 
logo maske
 
 
DR Koncerthuset logo
THE BEST OF ENNIO MORRICONE
I januar 2020 var Koncertsalen totalt udsolgt og det var en storslående oplevelse for publikum, men mange måtte gå forgæves og fik ikke billetter. I januar 2021 er koncerten tilbage og ArtSales tilbyder vores kunder A-billetter med rabat, men vi råder over et begrænset antal.
 
 
EN STORSLÅET MUSIKAFTEN
Det er en koncert med mere end 100 musikere og sangere fra ”Milano Festival Opera” under ledelse af den verdensberømte dirigent Marco Seco, der bringer Ennio Morricones flotte filmmusik til live i en storslået koncert i DR’s Koncertsal.

Han er en af de største komponister inden for filmmusik og de originale scener fra nogle af filmene vises samtidig på et kæmpelærred og skaber en nærmest hårrejsende effekt, når man samtidig oplever musikken live fra det kæmpe store orkester. 

Ennio Morricone har komponeret over 500 værker til film og TV, såvel som over 100 selvstændige værker. Højdepunkterne tæller bl.a. musikken til film som “Once Upon a Time in the West”, “Once Upon a time in America”, “A Fistful of Dollars”, “The Untouchables” og “The Mission”. En af Morricone’s bedst kendte værker, soundtracket til “The Good, The Bad and The Ugly”.
En koncertoplevelse vi anbefaler!
 
 
ArtSales råder over et begrænset antal gode A-billetter med rabat til vores kunder
 


 

DR Koncerthuset logo
DR's KONCERTSAL I TV-BYEN
Ørestads Blvd. 13, 2300 København

D. 11. januar 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet…........................kr. 610,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved min. 10 stk. kr. 565,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer pr. stk.
(normalpris inkl. gebyr kr. 625,-)
 
 
logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi fremsender ligeledes en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetter i større portioner tæt på arrangementet (senest 2 uger før), men de er reserveret til dig.
 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44