operaen logo
THE SHOW LOGO lille
 
ABBA - THE SHOW I OPERAEN
THE SHOW – a Tribute to ABBA spillede for en totalt udsolgt Opera i København i 2019. I 2021 er de tilbage, så nåede du ikke at få billetter, eller vil du opleve den fantastiske koncert igen, råder ArtSales over et begrænset antal gode A-billetter med rabat til vores kunder.

Det er et af Europas dygtigste tribute-bands, akkompagneret af ingen mindre end The National Symphony Orchestra of London, på en af landets smukkeste scener, så er rammerne ligesom sat for en fantastisk aften!
De kommer så tæt på forbillederne, at man kan mærke gåsehuden, når de står på scenen og vi skal høre alle de største ABBA hits.
 
 
ArtSales tilbyder billetter blandt de bedste i salen med rabat
 

OPERAEN KØBENHAVN
7. november 2021 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 560,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
(Normalpris kr. 620,-)

logo maske


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELDSÅDAN BESTILLER DU

Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail.
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer.
Du hæfter herefter for bestillingen.


BETALING 
Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling.
 
 
SÅDAN MODTAGER DU DINE BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå et lille stykke tid, da vi modtager billetterne direkte fra arrangøren i større portioner, men senest 2 uger før showet og de er reserveret til dig. 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44