Vedr. hensynet til Coronavirus:
Arrangementet har max. 20 deltagere.
Alle hensyn tages, der vil selvfølgelig være masser af håndsprit til rådighed 
... og La Glace glæder sig til at få gæster, som de vil passe rigtig godt på.
 
 
 
 
la glace logo
"Hvordan laver man den berømte Sportskage"
-en anderledes, sjov og lærerig aften på La Glace med en lille ”bid” historie
 
LA GLACE - DEN BERØMTE SPORTSKAGE
Hvorfor hedder det en Sportskage? Se hvordan den laves og hør om kagen med det kuriøse navn. Hvorfor det var en stor skandale, da kagen så dagens lys i 1891 og hvorfor kager generelt har lidt pudsige navne? 

Konditori La Glace er Danmarks ældste og nok også bedste konditori. Grundlagt 8. oktober 1870 midt i det gamle København og gennem 6 generationer leverandør af livskvalitet i form af is og kager - ikke mange andre kan bryste sig af samme historie. En af hemmelighederne bag, er nok de forholdsvis få ejere, der har været gennem tiderne. Der har været lige så mange konger og dronning i Danmark, som der har været indehavere af La Glace. Men hvem var de og hvad bidrog de med til La Glace’ historie. 

I alle årene har La Glace haft til huse i Skoubogade, men tiden og lokalerne har udviklet sig. Glødelampen var ikke en gang opfundet da La Glace blev grundlagt og først 53 år efter opstart, blev der indlagt strøm i ejendommen. 

Lokalerne har skiftet lidt form undervejs i takt med at nyopfindelser kom til. Hør hvordan og hvorledes La Glace blev ændret så de 150 år senere, er en moderne tidslomme. 
 
 
bageriet

PROGRAM

Kl. 17:00
Rundvisning af en af de mange konditorer fra La Glace’ prisvindende konditorstab og som viser os rundt i de spændende produktionslokaler, der spænder over flere etager. 
Konditoren vil herefter direkte demonstrere, hvordan man laver den berømte Sportskage og give tips og tricks, så man selv kan gå hjem og lave den.

kl. 17:45
Servering af kaffe/chokolade og selvfølgelig et stykke af den fine Sportskage

kl. 18:00
En af husets kompetente og vidende kagedamer, holder et lille foredrag om La Glace’ indehavere og bygningerne og den 150 år lange historie.

kl. 18:15
Servering af kaffe/chokolade og en Fransk Makron også kendt i daglig tale, som ”macarones” og som La Glace var de første i Danmark til at introducere.

kl. 18:30
Foredrag om Sportskagen og et par andre kendte kagenavne

kl. 18:45
Ca. slutter arrangementet og hver deltager får udleveret en gavepose med 200 gram af den berømte knuste nougat til hjemmeproduktion af Sportskagen samt bogen ”Kager, Kunst og Kærlighed – En Rejse gennem 140 år”, hvor opskriften på Sportskagen også fremgår. 
Alene bogen og nougaten har en værdi af kr. 313,-la glace logo2

KONDITORI LA GLACE
Skoubogade 3, 1158 København
 
 9. september 2020 kl. 17:00 - udsolgt
10. september 2020 kl. 17:00 - udsolgt
15. september 2020 kl. 17:00 - udsolgt
16. september 2020 kl. 17:00
22. september 2020 kl. 17:00 - udsolgt
23. september 2020 kl. 17:00 - udsolgt
24. september 2020 kl. 17:00

Vi kan arrangere andre/flere dage til jer ved min. 10 deltagere


Pris pr. pers………………………………..……….……..kr. 520,-

Arrangementet/prisen inkluderer rundvisning, demonstration af fremstilling af Sportskage, 2 små foredrag, kaffe/the/chokolade, et stykke Sportskage, en fransk makron samt en ”goodie bag” til en værdi af kr. 313,- med 200 gr. af den berømte knuste nougat og bogen ”En Rejse Gennem 140 år”

Priserne er inkl. moms & gebyr på kr. 20,- pr. billet

 
 
maske2
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavn, adresse,telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordrebekræftelse pr. mail, som du bekræfter. Når vi modtager din accept, booker vi pladserne til jer. Du hæfter derefter for bestillingen.
 
 
BETINGELSER VEDR. PLADS
Der er plads til få ved hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager for at kunne gennemføres og kan derfor aflyses af ArtSales frem til en uge før. 
 
 
BETALING & BILLETTER
Vi sender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant, når vi har tilstrækkeligt med deltagere og kan bekræfte arrangementet.
Hurtigst muligt efter vi har registreret jeres betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44