Hensynet til Coronasmitte
Skulle vi være nødsaget til at aflyse nogle af pladserne eller hele arrangementet, får du det fulde beløb refunderet senest 3 bankdage efter ArtSales er oplyst om de ændrede forhold. Eller vi finder en ny dato for arrangementet til dig.
Både Zentropa og ArtSales følger naturligvis alle myndighedernes påbud og anmodninger. Vi passer godt på vores gæster!
Arrangementet har max. plads til 120 gæster men vi sælger ikke alle pladser.
 

logo maske
 
 
FORPREMIERE PÅ ZENTROPA I FILMBYEN
THOMAS VINTERBERGS NYE FILM
DRUK
MADS MIKKELSEN - THOMAS BO LARSEN - LARS RANTHE - MAGNUS MILLANG
 
ZENTROPA - "DRUK" FORPREMIERE
FILMEN ALLEREDE ER SOLGT TIL OVER 30 LANDE OVER HELE VERDEN
 
På mange opfordringer fra vores kunder, laver vi nu igen et eksklusivt forpremiere-arrangement på Zentropa. De har købt nyt udstyr og puder til stolen og så lægger vi endda ud med en af sommerens helt store nye danske film DRUK af Thomas Vinterberg. Filmen får premiere i de danske biografer 24. september 2020. 

Der er lagt op til en meget hyggelig aften i den altid afslappede stemning, der er på Zentropa. Peter Aalbæk elsker at have gæster og at fortælle. Han har stor andel i den afslappede hyggestemning, der altid er ved vores arrangementer hos Zentropa, så du kan godt glæder dig... og så er det en sjov, hyggelig og ikke mindst tankevækkende film vi skal se!
 
 
OM FILMEN
Thomas Vinterberg har afsluttet optagelserne til sin kommende danske film DRUK og er lige nu i fuld gang med klipningen. Zentropa har offentliggjort det allerførste stillbillede fra filmen. På billedet er filmens fire hovedpersoner spillet af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe og Magnus Millang samlet på fin restaurant, hvor de udtænker deres alkohol-eksperiment. 

Zentropa kan samtidig fortælle, at der er stor international interesse for DRUK (på engelsk: ANOTHER ROUND), som allerede er solgt til over 30 lande over hele verden.
 
 Druk hovedroller
 
HANDLING
Der findes en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. At alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, problemerne synes mindre og kreativiteten stiger. Vi kender det godt; efter de første glas vin løfter samtalen sig, mulighederne åbner sig. Martin er gymnasielærer. Han føler sig gammel og træt. Ægteskabet er gået i stå. Hans elever og deres forældre ønsker ham opsagt for at øge deres gennemsnit. Opmuntret af teorien kaster Martin og hans tre kolleger sig ud i et eksperiment og opretholder en konstant alkoholpåvirkning i hverdagen. Hvis Churchill vandt Anden Verdenskrig i en tæt tåge af spiritus, hvad kan de stærke dråber så ikke gøre for dem og deres elever?

Resultatet er positivt i starten. Martins klasse hører efter på en anden måde nu, og projektet opløftes til en reel akademisk undersøgelse med indsamling af resultater. Langsomt, men sikkert får alkoholen de fire venner og deres omgivelser til at løsne op. Både undervisningen og resultaterne hæver sig, Martins forhold til sin kone forbedres, og de fire venner begynder for alvor at mærke livet. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle og af sporet for andre. Det bliver tydeligere og tydeligere, at alkoholen kan skabe store resultater i verdenshistorien, men alt vovemod har konsekvenser. 


DRUK er et morsomt, rørende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed og alkohol.
 
 
 
PROGRAM
 
17:30
Dørene åbner til Plejehjemmet (bygning 22) og folk finder deres pladser.

17:45
Peter Aalbæk byder velkommen og spreder hyggestemning og så har han altid med et par gode anekdoter fra Zentropa i ærmet og selvfølgelig fortæller han også lidt om filmen. Vi ved aldrig hvad Peter finder på, men det er altid hyggeligt og han elsker at have gæster.

18:00
Zentropas madmor byder på lækre, store, hjemmelavede Flæskestegssandwich og der er selvfølgelig fri bar i vin, øl og vand. Hun tænker også altid på, at der skal være noget til vegetarerne.
 
19:00
Filmen vises på Zentropas nye fine fremviser
Der er mulighed for at købe guf til filmen
 
21:00
Tak for i aften

Alle tider er ca. tider.
 


 

logo zentropa 300x150
 FILMBYEN 22, HVIDOVRE
 
Fredag d. 7. august kl. 17:30 - udsolgt
Lørdag d. 8. august kl. 17:30
Mandag d. 10. august kl. 17:30 - udsolgt
Tirsdag d. 11. august kl. 17:30
Onsdag d. 12. august kl. 17:30 - udsolgt
Torsdag d. 13. august kl. 17:30 - udsolgt
 

Pr. person for hele arrangementet inkl. mad og drikke............kr. 330,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
 
 
logo maske
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. 
I mangel af en skanner, kan du bekræfte at du har læst betingelserne pr. mail. 
Når vi modtager bekræftelsen, booker vi pladserne til jer. 
Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETINGELSER VEDR. PLADS
Der er plads til få ved hvert arrangement, da pladsen er trang og alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres og kan derfor aflyses af ArtSales frem til 1 uge før. 


BETALING & BILLETTER
Vi sender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant, når vi har tilstrækkeligt med deltagere og kan bekræfte arrangementet.
Hurtigst muligt efter vi har registreret jeres betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44