Ved ArtSales' arrangementer følges alle myndighedernes påbud og anmodninger vedr. hensynet til Coronavirus naturligvis.
Vi passer godt på vores gæster!


logo maske 
 
 
SÆRARRANGEMENT MED ARTSALES HOS
Nordisk Film logo
 
 
Helt eksklusivt for ArtSales kunder, slår Nordisk Film i Valby dørene op for en eksklusiv særrundvisning i verdens ældste filmproduktionsselskabs historie og et helt særligt foredrag med Henning Sprogøe, som har haft sin daglige gang på Nordisk Film, siden han kunne gå. Særrundvisningen er med en af Nordisk Films garvede guider som har masser af sjove historier i ærmet. 
 
NORDISK FILM SÆRARRANGEMENT
Vi skal opleve mere end 300 originale klenodier, kostumer og produktionsudstyr, fra nogle af Danmarks mest kendte produktioner, som bl.a. tæller Babettes Gæstebud, Qivitoq, Olsen Banden og Matador. Se verdens ældste stumfilmscene Scene 2, som i dag er fredet. Eller den historiske Scene 4 som har dannet rammer for alt fra Matadors Jernbanecafé, Damernes Magasin, Snurre Snups Søndagsklub og Natholet og nu er Nordisk Films 400 m2 store Olsen Banden særudstilling.

Udover at beslægte sin far på udseendet, gør Henning Sprogøe det også med skuespillet, både på film og de skrå brædder. Men også som studievært, teaterchef og siden 2014, jury i Reumert komiteen. Han har altid været helt tæt på Nordisk Film og blev i 1978 ansat som Erik Ballings personlige assistent og efterfølgende som produktionsassistent på Matador. 

Med andre ord, har Henning været helt tæt på den verden hele sit liv, er utroligt vidende og så er han en fantastisk fortæller. 

Når vi har været på hele den guidede tur, runder Henning af med et sjovt og spændende foredrag om Nordisk Films historie, hiver os med bag produktionen af noget Danmarkshistorie i form af Matador, Olsen Banden og menneskene bag samt meget andet. 
 
 Indgang 
 


PROGRAM
Kl. 10:30
…henter guiden os ved lågen hos Nordisk Film på Mosedal 14 i Valby.
Man kan kun blive lukket ind ifølge med vores guide, så kom 10 min. før. Særrundvisningen starter til tiden!

Kl. 12:00
…byder Nordisk Film på en lækker hjemmelavet sandwich og et glas vin, øl eller vand, som kan nydes til foredraget med Henning Sprogøe

Kl. 12:00
Foredrag med Henning Sprogøe og tid til at stille spørgsmål til ham efter foredraget.

Kl. 13:30
Tak for i dag

Alle tider er ca. tider og der er indlagt tid til tissepause og at besøge deres hyggelige købmandsbutik.
 


 
Nordisk Film logo
Mosedalvej 14, 2500 Vallby
 
 
14. november 2020 kl. 10:30
15. november 2020 kl. 10:30
 

Pr. person for hele arrangementet inkl. mad og drikke............kr. 475,-
 
Prisen inkluderer guidet eksklusiv særrundvisning i Nordisk Films historie, foredrag med Henning Sprogøe, hjemmelavede sandwich og et glas vin, øl eller vand.
inkl. moms & alle gebyrer

logo maske
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


SÅDAN BESTILLER DU
Send navn/firmanavnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager herefter en ordre pr. mail, som du skal bekræfte. 
Når vi modtager din accept, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.


BETINGELSER VEDR. PLADS
Der er plads til få hvert arrangement, da alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. ArtSales sender først en faktura, når vi har tilstrækkeligt med deltagere til at vi må gennemføre.  


BETALING & BILLETTER
Når vi kan bekræfte arrangementet, sender vi en faktura pr. mail til betaling netto/kontant.
Hurtigst muligt efter vi har registreret jeres betaling, sender vi ligeledes jeres voucher pr. mail.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44