Hensynet til Coronasmitte
I 2020 og 2021 har Docken fjernet alle ståpladser til deres koncerter af hensyn til Corona
Vi passer godt på vores gæster!
 
 
logo maske
 
 
Docken logo2
 
 
 SPAR MELLEM KR. 100,- & KR. 150,- PÅ GODE SIDDEPLADSER HOS ARTSALES
 
DOCKEN KONCERTER

ArtSales har et fast samarbejde med Docken Koncerter, som arrangerer koncerter i Skandinavien, med særligt fokus på internationale bands. Deres koncept er koncerter med artister med et godt bagkatalog, høj kvalitet og gerne med udgangspunkt i 70erne, 80erne og 90erne. Stilmæssigt spænder Docken Koncerter fra blues, pop og til rock. Docken Koncerter afholder primært koncerter i Docken i Nordhavn/København.

 

Til alle koncerter, er der mulighed for at købe mad ved en Pølsevogn / Foodtruck. Drikkevarer og snacks kan købes i baren og der er mulighed for at trække frisk luft lige ud til Nordhavn på Dockens skønne terrasse til alle koncerter.

 

 

 

Klik på hvert billede for at se mere om arrangementet, dato & pris...

 

 

 ArtSales SÆRPRISER til hjsfoto hjs bonnie Tylerfoto hjs Manhattan TransferFOTO hjs DrHookFoto hjs2 SweetSladeFOTO hjs EWFFoto hjs ELOFoto hjs2 AlbertHammondFoto hjs2 AlphaVilleFoto hjs SuziQuatroFoto hjs GilbertOSullivanArtSales SÆRPRISER til hjs

 

logo maske

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
SÅDAN BESTILLER DU
 Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, koncert og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du modtager herefter en bekræftelse pr. mail, som du returnerer underskrevet, skannet pr. mail. I mangel af en skanner, kan du bekræfte pr. mail. Når vi modtager din bekræftelse, booker vi pladserne til jer. Du hæfter herefter for bestillingen.
 
 
BETALING & BILLETTER
 Vi fremsender en faktura pr. mail til betaling netto/kontant ved bestilling. 
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Hurtigst muligt efter vi har registreret din betaling, sender vi dine billetter pr. mail. Der kan gå et stykke tid, da vi modtager billetter direkte fra arrangøren i større portioner, men allersenest 14 dage før koncerten.
 
 
AFLYSNING
 Skulle arrangementet blive aflyst, refunderer vi det fulde beløb inden for max. 7 dage.
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44